Voorwaarden Afterpay

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty (AfterPay) een gegevenscontrole uit. Riverty (AfterPay) hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Nadat je bestelling is geleverd, ontvang je binnen 3 dagen een digitale acceptgiro van Riverty (AfterPay) . Deze betaal je binnen 14 dagen. Stuur je binnen die 14 dagen artikelen terug, dan ontvang je een nieuwe digitale acceptgiro met het gewijzigde bedrag. Je kan het bedrag via de Ideallink in de acceptgiro betalen of je maakt het bedrag over via je bank.

Let op ! Voor het betalen met acceptgiro hanteren we een aantal voorwaarden:

  • Het factuur en afleveradres moeten gelijk zijn, dit mag geen postbus zijn 
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn 
  • Kosten van €1,95 
  • De factuur zal naar je emailadres gestuurd worden, als Riverty (AfterPay) de betaling niet accepteert, wordt je automatisch teruggeleid naar de betaalpagina. Je kan dan voor een andere betaalwijze kiezen. 

Is de bestelling geweigerd?

  • De ingevulde gegevens zijn niet correct. 
  • Het adres is niet herkend of het is niet het adres waarop je woont. 
  • Je hebt nog openstaande facturen. Deze moet je eerst betalen voordat je opnieuw met Riverty (AfterPay) kan betalen. 

Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Riverty (AfterPay) niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Riverty (AfterPay) en retour naar webshop
Heb je bij je bestelling gekozen voor Riverty (AfterPay)? Dan gelden er net iets andere regels.

Wij passen bij het ontvangen van je retour de originele Riverty (AfterPay) factuur aan. Er wordt dus geen nieuwe factuur gestuurd met een aangepast bedrag erop, maar de originele factuur wordt aangepast. De reden hiertoe is dat wanneer je de factuur al betaald hebt in de tussentijd, het geld automatisch door Riverty (AfterPay) wordt teruggestort op je rekening. Jac Hensen Winkels B.V. kan niet inzien of de factuur al betaald is aan Riverty (AfterPay) of niet. Heb je nog niet betaald? Doe dit dan zo snel mogelijk! De originele factuur (per e-mail ontvangen) blijft open staan bij Riverty (AfterPay), al dan niet met een aangepast bedrag!

Vergeet je te betalen? Dan riskeer je administratiekosten en vervolgstappen door Riverty (AfterPay). Hier heeft Jac Hensen Winkels B.V. geen invloed op.

LET OP! De betaaltermijn gaat in op de datum van de eerste factuur. Let dus op de betaaltermijn om administratiekosten te voorkomen.

LET OP! Riverty (AfterPay) en retourneren in de winkel
Heb je bij je bestelling gekozen voor Riverty (AfterPay)? Dan kun je niet ruilen / retourneren in de winkel. De reden hiertoe is dat er op grote schaal gefraudeerd wordt met Riverty (AfterPay) bestellingen. Wij kunnen helaas niet controlen of jij wel de persoon bent die op de factuur staat. Onze excuses voor dit ongemak.

Uiteraard kun je de bestelling gewoon retoursturen naar de webshop.

Vragen?
Heb je vragen over je factuur? Of kun je niet met acceptgiro betalen en je weet niet waarom? Neem dan contact op met de klantenservice van Riverty (AfterPay) via telefoonnummer 020 7 230 270 (Uw gebruikelijke belkosten zijn van toepassing) of per mail via klantenservice@afterpay.nl.