Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Absolute musthave: De V-hals trui

Eén van de favoriete basics van Jac Hensen: de v-hals trui

Waarom is nou juist de v-hals één van onze favoriete basics? Van een dagje thuis op de bank, naar een voetbalwedstrijd tot een zakelijk etentje... voor elke situatie is er een passende v-hals.

Hoe draag je een v-hals?

Het mooie aan een v-hals trui is dat je hem op allerlei manieren kan dragen. Met een v-hals pullover kan je eindeloos combineren. Je kunt er een overhemd onder dragen, de trui past goed onder een colbert maar de pullover maakt je outfit ook af zonder overhemd of jasje.

V-hals en denim

Ga jij voor de sportieve look? Kies een v-hals in een lekkere felle kleur, en draag daar dan een neutraal denim overhemd onder. Deze zomer komen alle kleuren langs, dus je kunt kiezen uit een knalgele v-hals pullover tot een felblauwe. Bij een denim look hoort natuurlijk ook de jeans. Een v-hals met een felle kleur staat het best op een niet te verwassen jeans.

Met kleur naar kantoor

Ook voor kantoor is een v-hals een uitstekende optie. Je kunt met de v-hals trui een aantal kanten op. Zo kan je kiezen voor een klassiekere look, met een wit overhemd onder een v-hals, of voor de outfit met net wat meer statement.
Ga je voor een wat klassiekere look? Draag dan een clean wit overhemd onder een neutrale kleur v-hals. Maak het geheel af met een katoenen of wollen stropdas.

Wil je juist wat meer statement in je outfit brengen? Kies dan een pullover met een kleur die opvalt, en draag daaronder een overhemd met een motief. Bijvoorbeeld een overhemd met een geruit motief onder een blauwe pullover.
Let hierbij op de kleine details en zorg ervoor dat de uiteinden van je kraag niet uitsteken maar juist binnen je v-hals blijven. Dit zorgt voor een veel gekleder effect.