De Beste Winkelketen van Nederland

Wij bij Jac Hensen streven ernaar om de Beste Winkelketen van Nederland te worden! Bij deze verkiezing kunnen jullie onze fysieke winkels en de webshop beoordelen op negen aspecten. Vind jij ons ook de beste winkelketen en ben je benieuwd hoe je op ons kunt stemmen? Dat kan heel gemakkelijk via: www.bestewinkelketen.nl/jachensen. Stem en help ons te winnen!

Jac Hensen, opgericht in 1977, is een familiebedrijf met een persoonlijke stijl. Vandaag de dag bestaat Jac Hensen uit elf fysieke winkels in het midden en oosten van het land en een webshop. Bij ons staat vakmanschap hoog in het vaandel. Ons personeel heeft kennis van mode en staat altijd klaar om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij voelt dat het goed zit!

Waarom stemmen op Jac Hensen?
Met vakkundig personeel, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een groot assortiment aan mannenmode kun je bij Jac Hensen voor alles terecht. Wij hebben zowel een casual als formal collectie, trouwpakken én de grootste collectie in grote maten en lengtematen! Met veel bekende merken en onze private labels bieden wij iedere man de zekerheid dat hij zal slagen!

Wij vinden het belangrijk dat wij jou als klant kennen en dat wij weten waar je naar op zoek bent. Omdat wij continu willen blijven inspireren, volgen wij wereldwijd de laatste trends en zijn wij altijd op zoek naar de mooiste merken. Daarnaast geloven wij bij Jac Hensen in eerlijke prijzen, dat doen we al sinds 1977.

Stemmen kan heel gemakkelijk
Laat ons weten dat het goed zit en breng jouw stem uit via: www.bestewinkelketen.nl/jachensen. Help ons om de Beste Winkelketen van Nederland te worden!