Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Alleen deze week: 20% korting op alle overhemden

De magie van Antony Morato

Italië is een fantastische vakantieland. Je hebt zon, zee, strand, mooie mensen en lekker eten. In totaal bestaat Italië uit 20 verschillende soorten regio's, met de bekendste als Emilia-Romagna, Lombardije, Sicilië, Sardinië, Toscane en Veneto. Ieder met hun eigen cultuur en eetgewoontes etc. Een ander mondiale bekendheid wat Italië voortbrengt is de kledingmode. In hoofdstad Milaan, de hoofdstad van de mode, barst het van de trendy shops waar ze de allernieuwste en hipste mode van bekende kledingmerken worden gepresenteerd. Voor vele vakantiegangers is het een ideale moment om tijdens hun vakantie Milaan te bezoeken voor een shopdag. Wel een hele dure shopdag, want Italiaanse mode is eigenlijk onbetaalbaar.

Maar dat is verleden tijd. Sinds 2007 richtte drie Italiaanse broers het Italiaanse kledingmerk Antony Morato op, want ook zij vinden de Italiaanse mode onbetaalbaar geworden. Zij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om zich goed te kleden om goed voor de dag te kunnen komen. Antony Morato is een typische Italiaanse kledingmerk wat betaalbaar is voor iedereen, met het behoud van de kwaliteit en de Italiaanse kledingstijl. 

Daarnaast is Antony Morato, welke zich de afgelopen jaren explosief heeft ontwikkeld, tegenwoordig ook verkrijgbaar in Nederland. Daarnaast wordt de collectie van Antony Morato veel verkocht in Parijs, New York en natuurlijk ook Milaan en is het daarmee uitgegroeid tot een wereld bekend merk. 

Antony Morato is gericht op een jonge doelgroep van mannen vanaf 18 tot 35 jaar. De kleding van Antony Morato is voorzien van een uitstekende kwaliteit en heeft een typische Italiaanse stijl. Door de perfecte pasvorm geeft deze Italiaanse kledingmerk een sportieve en stoere uitstraling. Naast de casual kledinglijn voor de vrije tijd, kan Morato ook gedragen worden op kantoor. Zo biedt de collectie ook overhemden met lange mouwen, nette jeans in diverse kleuren en trendy pullovers.

Ook bij Jac Hensen zijn wij bevangen door het puur Italiaanse merk Antony Morato. We bieden een ruime collectie van onder andere jeans, shirts, pullovers, overhemden en accessoires. Daarnaast is nu de nieuwe najaarscollectie binnen! Stoere overhemden met lange mouwen, trendy pullovers en stoere jeans. En ontbreekt de Antony Morato pet natuurlijk niet, bijvoorbeeld de stoere pet in jeans stof al verkrijgbaar vanaf € 17,95.

Benieuwd naar de collectie van Antony Morato? De Antony Morato overhemden zijn al verkrijgbaar vanaf € 39,95, jeans vanaf € 65,00 en de stoere pullovers vanaf € 45,00. Bekijk de hele collectie van Antony Morato online en laat je inspireren!