Ga voor suède schoenen

Een stijlvolle outfit maak je compleet met suède schoenen in een frisse kleur. Welke is jouw favoriet? Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Dan vind je hier alles over suède schoenen. Je kunt gaan voor een nette donkerblauwe suède schoen zonder fratsen of okergeel met nog een andere kleur veters. Hiermee creëer je een unieke look.

Wil je je suède schoenen ook naast je werk dragen? Koop dan een extra paar veters in een contrasterende kleur en je krijgt een sportievere look. Hierdoor maak je dus optimaal gebruik van je suède schoenen.

De trend van details zet zich ook door in de schoenenwereld. Een leuk detail bij suède schoenen is de gekleurde zool. Deze kan bijvoorbeeld zijn in dezelfde kleur als je veters maar ook als je sokken. Dit zorgt voor een frisse en bovenal vrolijke look. Zakelijk dus misschien wat minder geschikt in bepaalde branches maar des te meer geschikt als je een modestatement wil maken.

Voor het najaar zien we ook de hoge suède schoen. Dit draagt extra comfortabel vanwege de extra steun rondom de enkel en het ziet er ook nog eens een tikkeltje stoerder uit.

Een veel gehoorde klacht aangaande suède schoenen is dat deze snel kaal worden. Net zoals bij elke schoen, is het onderhoud aan je suède schoenen van essentieel belang. Suède kun je echter wel degelijk goed onderhouden. Hier enkele tips:

-  Spray je schoenen in voordat je ze gebruikt. Hierdoor ontstaat er een beschermend laagje wat je schoenen beter beschermt tegen vuil en water.

- Suède schoenen kun je voorzichtig borstelen. Hierdoor kan het vuil niet in het suède trekken.

-  Suède is van origine soepeler dan leer. Daarom is het verstandig om schoenspanners te gebruiken. Dit is overigens ook verstandig bij leren schoenen.

Bij Jac Hensen verkopen wij suède schoenen in diverse soorten en maten. Van hoog tot laag en van blauw tot geel. Bekijk ze hier: https://www.jachensen.nl/herenkleding/schoenen/