Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Geef jij binnenkort het jawoord?

De dag waarop jij je geliefde het jawoord geeft, moet een dag zijn om niet te vergeten. Natuurlijk wil jij op deze magische dag top gekleed voor de dag komen! Bij Jac Hensen snappen we dat! Daarom hebben we een grote trouwcollectie met merken als Nils Memorable MomentsStudio Milano en Masterhand waaruit jij kan kiezen. Geen paniek, ik help je! Je trouwdag is tenslotte al spannend genoeg.

Tref voorbereidingen
Voordat je daadwerkelijk opzoek gaat naar je trouwpak, is het handig dat je je oriënteert. Laat je inspireren en bekijk wat jou aanspreekt. Kijk naar pasvorm, stijl en details. Ook is het handig om de locatie van jouw trouwdag mee te nemen. Trouwen op het strand stelt andere eisen aan jouw trouwpak dan als je het jawoord geeft in een kerk. Het trouwpak moet passen bij jou als man, en bij de jurk van de bruid.

Ga voor iets nieuws  
Dit trouwseizoen mag je opvallen! Ga voor sprekende maar subtiele kleuren als rood, groen of paars. Deze kleuren geven je outfit een zomerse, frisse look. Zwart en traditioneel blauw is natuurlijk ook erg mooi, maar zeg nou zelf, een bruidegom mag ook opvallen toch?

Het zit hem in de details
Op de grote dag wil je graag tot de laatste puntjes gestyled zijn. Een stropdas of strik mag dan ook niet ontbreken. Je mag het zo gek maken als je wil, maar het moet wel passen bij de kleur van jouw trouwpak. Vraag jouw specialist om advies welke kleuren het beste matchen met je trouwpak. En vergeet de bretels met leertjes niet! Ze zijn niet alleen functioneel maar ook hartstikke stijlvol als jij je colbert ’s avonds uitrekt. Laat de kleur van je bretels terugkomen in je sokken of stropdas voor een afgemaakte look.

Maak een trouwafspraak 
Deze magische dag plan je natuurlijk ruim van tevoren goed in en zelf een trouwkostuum uitzoeken is alles behalve makkelijk! Daarom staan onze stijladviseurs klaar om samen met jou te kijken naar een mooi en passend trouwkostuum. Maak online een afspraak en ontvang €25,- korting op de aankoop van jouw trouwkostuum!