Tips om keurig gekleed te zijn tijdens een eerste date!

Heb je een date gepland staan? Dan is het belangrijk dat je goed nadenkt over je kledingkeuze (de vrouw zal dit immers ook doen). Door een perfect gekozen outfit kun je een goede indruk achterlaten bij je date. Daarbij stellen de meeste vrouwen het op prijs als een man er verzorgd uitziet. Je kledingkeuze kan afhangen van wat jullie gaan doen. Hieronder hebben we voor een aantal gelegenheden, de outfits op een rijtje gezet. Daarnaast komen we terug op de laatste trends in modeland.

Gezellig uitje

Ga je naar de bioscoop, een museum of bijvoorbeeld een kerstmarkt? Kies dan voor casual kleding. Versleten spijkerbroeken en gympjes raden wij niet aan, maar kies voor een goed verzorgde casual outfit. Kies bijvoorbeeld voor een stoere spijkerbroek gecombineerd met een mooi overhemd of hippe pullover. Ook kun je kiezen voor een leuke heren chino gecombineerd met een stoer shirt en een leuk vest. Deze outfit kun je perfect combineren met enkellaarzen of stoere veterschoenen. Bekijk onze collectie van Lion en Nils. Hier vindt je een ruime keuze kledingstukken voor de perfecte casual outfit.

Uit eten

Ga je met je date uit eten? Grote kans dat je vrouwelijke date kiest voor een mooi jurkje met hakken. Dan kun jij niet achterblijven. In dit geval kun je kiezen voor chino of nette spijkerbroek gecombineerd met een overhemd en colbert. Het overhemd kun je natuurlijk ook vervangen voor een pullover. Ook kun je kiezen voor een pantalon met een mooi overhemd.

Een drankje in een café

Een drankje in een bruin café? Kies dan voor een casual en open look. Bijvoorbeeld een spijkerbroek gecombineerd met een pullover, casual overhemd of stoer shirt met colbertje.

Doe je een drankje in een luxueuzer tentje? Dan kun je kiezen voor een mooi pak (zonder stropdas) een pantalon met overhemd of een nette chino met een overhemd en colbert. En natuurlijk kun je de chino ook combineren met een hippe pullover.

Trends

Wil je gekleed gaan volgens de laatst trends in modeland? Bekijk dan onze uitgebreide najaarscollectie. Deze winter zien we de tweed colberts en grover broeken veel terug. De kleuren voor het komende winterseizoen komen direct uit de natuur en zijn vooral warm en stijlvol.

De bruintinten zijn weer helemaal terug. We zien veel kastanjebruin, chocolade bruin en roestbruin. De bruintinten zijn totaal niet basaal maar juist elegant en warm. De nieuwe bruintinten worden veel gecombineerd met bordeaux, warm rood.

Daarnaast zien we veel militair groen, de kleuren van vallend blad en honingkleurige tinten terug in de kleding voor het aankomende winterseizoen.

Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie van Jac Hensen? Bekijk onze ruime collectie mannenmode via onze website.