Trotse vader van de bruid

Inzending van 'Mijn Jac Hensen moment' door familie De Wolf:

Vorig jaar trouwde onze dochter (enig kind) en als vader van de bruid wil je er natuurlijk piekfijn uitzien. Daar kwam bij dat ik het kerkelijk huwelijk van het bruidspaar als predikant mocht bevestigen. Die eer valt niet iedere bruidsvader ten deel. Voor zo'n belangrijke gebeurtenis heb ik besloten een mooi kostuum bij Jac Hensen aan te laten meten. Het was een feest daarmee bezig te zijn, onder de deskundige leiding van één van uw medewerkers.

Mijn vrouw en ik hebben een mooie stof  uitgezocht en het passen en meten begon om een goed model samen te stellen. Een mooie wollen grijze visgraat, een zwierige voering en chique knopen met bijpassende afwerking. Toen het kostuum klaar was, moest er natuurlijk een overhemd en das bij, die bij de kleding van de bruidsmoeder moest passen. Het grappige was dat mijn vrouw al direct een mooie das had uitgezocht , maar die hadden we eerst nog even weggelegd omdat we eerst het complete pak af wilden zien.

Bij het volgende bezoek, toen we ook das en overhemd gingen kopen, haalde dezelfde medewerker die ons eerder had geholpen dezelfde das tevoorschijn als mijn vrouw al eerder had uitgekozen. Dus die keus moest wel goed zijn.

Het fantastische resultaat van een en ander kunt u op de bijgaande foto zien.

Hartelijk gefeliciteerd met het 35 jarig bestaan van uw bedrijf. Sinds 1998 zijn we klant bij u, tot onze grote tevredenheid.