Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Wie gun jij een gratis trouwpak?

Het nieuwe seizoen gaat weer van start en daar hoort een leuke actie bij! De maand februari staat bij Jac Hensen in het teken van trouwen. De nieuwe trouwpakken hangen weer in de winkel en wij gunnen een iemand graag een compleet trouwpak! Daarnaast willen wij je graag kennis laten maken met onze verschillende vestigingen met een speciale trouwafdeling.

Maak kans!
Wie van jouw vrienden gaat binnenkort trouwen en verdient het volgens jou om een compleet trouwpak te winnen? Bekijk onze actie op Facebook, tag diegene in een reactie onder ons bericht en deel het bericht. Zo maakt hij kans op een compleet trouwpak t.w.v. maximaal €1000,-! Daarnaast maak jij kans op een outfit t.w.v. €250,-! Zo zie jij er ook gestyled uit op zijn bruiloft!

Uiteraard horen bij deze actie een aantal voorwaarden:

• De actie loopt t/m 29 februari 2016. Uit alle inzendingen t/m maandag 29 februari wordt een winnaar geloot.

• De maximale waarde van het te winnen trouwpak incl. accessoires is € 1000,-. Deze prijs is niet in te wisselen voor contanten.

• Alleen fans van de Facebookpagina van Jac Hensen maken kans op de prijs.

• De prijsoverhandiging van zowel het trouwkostuum als de outfit voor degene die hem opgeeft dient tegelijkertijd plaats te vinden voor 30 april 2016 in ons filiaal in Amersfoort.

• Als de aanstaande bruidegom in de looptijd van deze actie een trouwpak bij Jac Hensen koopt, of in 2016 een trouwpak heeft gekocht, dan maakt hij kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag! Degene die hem opgeeft voor de actie ontvangt van ons dan nog steeds een nieuwe outfit t.w.v. € 250,-. Dit geldt echter alleen voor een trouwpak dat bij Jac Hensen is gekocht.

Trouwafspraak maken?
Je kunt in zes van onze elf vestigingen terecht om een trouwafspraak te maken! Onze vestigingen in Almelo, Amersfoort, Doetinchem, Ede, Enschede en Veenendaal hebben een trouwafdeling. Wanneer je online een trouwafspraak maakt, krijg je € 25,- korting! Maak snel een afspraak!