Volg ons op Instagram!

Volg jij ons al op Instagram? Sinds een tijdje zijn wij namelijk ook daar te vinden! Jij kunt ons volgen via @jac_hensen en wanneer jij jouw foto’s tagt met #JacHensen of #wetendathetgoedzit dan weet je zeker dat wij jouw foto’s zullen zien. Natuurlijk geven wij jou een like, wij vinden het namelijk altijd leuk om foto’s van onze trouwe volgers te zien.

Inspiratie en meer..
Volg jij ons, dan krijg jij als eerste de meest inspirerende en leuke foto’s te zien van onze nieuwe collecties! Maar volg ons ook om een kijkje achter de schermen te nemen, om te zien waar wij onze inspiratie vandaan halen! Wij streven ernaar om zoveel mogelijk foto’s met jou te delen.

Zo zullen wij je voorzien van foto’s van onder andere onze nieuwste collecties herenkleding, close-ups van de mooiste items en sfeerbeelden van onze verschillende winkels. Daarnaast geven wij je graag stijltips in de vorm van samengestelde sets die perfect bij elkaar passen! Wil jij van al deze leuke dingen op de hoogte blijven? Volg ons dan snel, want dat wil je toch niet missen? Je kunt ons op Instagram vinden via @jac.hensen.