Kinderen voor Kika. Wij helpen mee. Jij ook?

Jac Hensen sponsort ‘Kinderen voor Kika’. Een lokaal initiatief in Amersfoort die op zondag 31 mei het evenement ‘De Berg Op’ organiseert. Meer dan 600 dappere schoolkinderen uit Amersfoort en omgeving gaan die zondag fietsen voor het goede doel: Kika Kinderen Kankervrij.

Wij als familiebedrijf dragen dit evenement een warm hart toe. Kinderen een kans geven, een toekomst bieden, en dan het liefste uiteraard zorg- en pijnvrij.  Onderzoek is daarom hard nodig, want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Meer informatie over Kika vind je op hun website: www.kinderenvoorkika.nl.

Dus we doen wat extra’s. Winkel je tot en met 30 mei  in onze winkel in Amersfoort, dan kan je in de daarvoor bestemde donatiebussen je steentje bijdragen aan dit goede doel. Niks is verplicht uiteraard, maar we bieden dit graag als optie aan voor onze klanten. En ieder beetje helpt voor dit goede doel.

Tijdens het evenement op zondag 31 mei lopen er Jac Hensen mannen rond. Zij delen Kinderen voor Kika vlaggetjes uit aan het publiek, om de deelnemende kinderen extra te motiveren vanaf de zijlijn. Ben jij er ook bij om al deze 600 kanjers aan te moedigen?

Kika actie