Win een Golden Ticket

Win een jaar lang outfits t.w.v. € 1.000!
Koop je kleding of accessoires tijdens de Modeweken bij Jac Hensen in Apeldoorn en schrijf je je in voor de win-actie, dan maak jij kans op dé Golden Ticket: een jaar lang kleding van Jac Hensen t.w.v. € 1.000! 

Inhoud van het win pakket
Wie wil er nu niet € 1.000 aan kleding winnen?!  Verdeeld over het jaar krijg je twee keer de mogelijkheid om je compleet te laten stylen door ons team, met de nieuwste collectie van het seizoen. Voor iedere gelegenheid vind je bij ons een look die bij jou past. Of het nu gaat om een zakelijk pak of een casual outfit; onze winkel in Apeldoorn heeft alles onder één dak.

Hoe doe je mee
Bij elke aankoop in de periode van 23 maart tot 26 april 2015 ontvang jij van Jac Hensen een ticket, wanneer je je gegevens achterlaat op het daarvoor bestemde actie formulier. Het ticket bevat jouw persoonlijke nummer, bewaar hem dus goed! Want hiermee maak jij kans op dé Golden Ticket en dus een jaar lang kleding van Jac Hensen.

Wanneer geldt de actie
Deze actie loopt van 23 maart tot 26 april 2015. Op het hoofdkantoor van Jac Hensen kiezen wij het winnende lot en nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Er wordt dan samen gekeken naar wanneer de winnaar naar de winkel komt voor het uitzoeken van zijn winnende outfits.

Waar vind je ons
In het centrum van Apeldoorn vind je het Jac Hensen filiaal. De winkel bevindt zich op een super locatie in de Oranjerie, het overdekte winkelcentrum van Apeldoorn. Deze jongste vestiging van Jac Hensen heeft de nieuwste inrichting waar we een nog betere winkelbeleving neer kunnen zetten en uitpakken met ons aanbod. Het parkeren is er geen probleem, dit kan in de garage onder het winkelcentrum en ligt op nog geen minuut lopen vanaf onze vestiging. 

Actievoorwaarden
Voor alle ins & outs rondom deze actie verwijzen we je naar onze actievoorwaarden.

Bekijk de actievoorwaarden hier