Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'
ANERKJENDT

Voor de man met een eigen stijl 
Het Deense merk Anerkjendt is voor de man die zijn mening durft te uiten en weet wat hij wil. Ieder kledingstuk binnen de collectie heeft een opvallende uitstraling door de unieke details en de met zorg gemaakte materiaalkeuzes. Voorbeelden zijn het gebruik van opvallende prints, hout, wol en leer. Elementen waardoor de aandacht gelijk naar jou getrokken wordt! De collectie van Anerkjendt is geïnspireerd op de natuur. Het kleurenpalet bevat vooral de aardse kleuren, maar ook wordt er veel met natuurlijke materialen gewerkt. 

Anerkjendt staat voor draagcomfort, waarbij de juiste pasvorm de aandacht van de ontwerpers heeft. De kledingstukken hebben een edgy twist en altijd een gevoel voor humor. Dat is waar Anerkjendt voor staat. Sober of juist uitgesproken? Met Anerkjendt kleed jij je altijd stijlvol en origineel tegelijk! 

De collectie van Anerkjendt 
Items uit de collectie van Anerkjendt zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Zo kom je gestyled voor de dag wanneer je een opvallende Anerkjendt trui draagt op een grijze Anerkjendt jeans. Dit komt onder andere door het gebruik van neutrale kleuren in combinatie met opvallende prints en materiaalsoorten. Zo zit je altijd goed! 

Jac Hensen heeft verschillende kledingstukken van het merk Anerkjendt in de collectie opgenomen, zoals Anerkjendt jeans, shirts en truien. De Anerkjendt trui is vooral in de winter zeer gewild! Elk item heeft wel een leuk detail waardoor het kledingstuk opvalt. Combineer een Anerkjendt jeans eens met een opvallende Anerkjendt trui, je staat gegarandeerd in de spotlights! Weet jij wat je wilt en durf je dit uit te stralen? Bestel dan Anerkjendt online bij Jac Hensen!