British indigo


BRITISH INDIGO

British Indigo; echt Hollands!
Het merk British Indigo klinkt allesbehalve Nederlands. Maar schijn bedriegt, dit merk is juist helemaal Hollands! Het Nederlandse British Indigo startte in 2002 met het ontwerpen van collecties voor de moderne en modebewuste man. 

Het merk British Indigo levert alleen de best afgewerkte herenkleding. Kwaliteit is waar zij voor staan, de moderne man mag dan ook een hoop verwachten van dit merk! De hoge kwaliteit is te herkennen aan de gebruikte stoffen, de details en de stiknaden. De herenkleding is met de nodige precisie afgewerkt, hier is dan ook het traditionele Britse vakmanschap in terug te vinden. De naam British Indigo komt dan ook niet zomaar ergens vandaan! 

Een unieke stijl
Volgens British Indigo moeten mannen zich unieker gaan kleden en zo een eigen stijl ontwikkelen. De collectie van British Indigo bestaat dan ook uit veel items met opvallende prints en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een British Indigo overhemd met een kleurrijke botanische print of een opvallende grafische print. Deze items geven aan dat je zelfverzekerd bent en je hiernaar durft te kleden! 

De collectie van British Indigo
Sinds kort is dit merk ook online te verkrijgen bij Jac Hensen. De kleding van British Indigo bleek zo gewild, dat wij niet anders konden dan deze ook online aan te bieden! De collectie bestaat voornamelijk uit verschillende kleurrijke overhemden, pullovers en opvallende colberts. Ieder item heeft een eigen unieke en herkenbare uitstraling, dit komt met name door het gebruik van opvallende prints en kleuren. Combineer een opvallend British Indigo overhemd eens met een mooie British Indigo pullover en je outfit is gegarandeerd geslaagd! De British Indigo pullover is vaak te verkrijgen in verschillende kleuren, zo is er altijd wel een British Indigo pullover dat past bij een British Indigo overhemd.