Casa Moda


CASA MODA

Als je van kwaliteit en comfort houdt 
Casa Moda overhemden hebben een ruime pasvorm en bieden daardoor veel bewegingsvrijheid. De collectie van Casa Moda bestaat ieder seizoen uit casual en nette dress overhemden. Casa Moda biedt jou daardoor altijd een ruime keus! Moet je kleding over kwaliteit en comfort beschikken? Dan zit je bij Casa Moda helemaal goed! Ook is Casa Moda gespecialiseerd in grote maten herenkleding, ideaal voor de man met de grotere maat. 

Casa Moda collectie bij Jac Hensen 
Bij Jac Hensen vind je een uitgebreide collectie Casa Moda overhemden. Veel overhemden van Casa Moda zijn tijdloos en komen dus ieder seizoen weer terug, in verschillende kleuren. Ook heeft de collectie van Casa Moda een aantal mooie seizoensgebonden overhemden, deze zijn bij Jac Hensen maar tijdelijk beschikbaar. Dus wees er snel bij! 

Op zoek naar stijlvolle grote maten herenkleding? Casa Moda overhemden zijn ideaal voor de man met de grotere maat. De overhemden zijn namelijk ook verkrijgbaar in 3XL tot en met 7XL. Heb je extra lengte nodig? Dan heeft Casa Moda ook overhemden met extra lengte in de mouw (mouwlengte 7). Wij hebben meer dan genoeg grote maten herenkleding en extra lengtematen in de collectie opgenomen! 

De overhemden van Casa Moda hebben verschillende fits. Namelijk een comfort fit en een casual fit. Comfort fit komt overeen met een standaard regular fit en de casual fit is weer iets slanker (komt in de buurt van een modern fit). 

Strijkvrije overhemden 
Een aantal Casa Moda overhemden is strijkvrij. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is om deze te strijken na het wassen. Hang het overhemd na het wassen direct op een hanger en deze droogt dan vrijwel kreukvrij op. Scheelt een hoop van je kostbare tijd! Bijstrijken kan natuurlijk altijd voor een extra netjes overhemd.