Meepakkers korting tot 35%

Divers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Accessoires worden steeds belangrijker en maken je outfit helemaal af. Sommige accessoires gebruik je vaker dan anderen en dus heb je ook als man veel verschillende accessoires nodig. Daarom houden wij ons aanbod zo divers mogelijk!

Diverse accessoires
Ons aanbod in diverse accessoires is ruim. Naast de vele stropdassen, strikken en shawls hebben wij ook accessoires met een verzorgend karakter. Denk aan producten speciaal voor de gezichtsverzorging. De scheerproducten van Proraso hebben een professionele kwaliteit, overgenomen vanuit Italië. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol, deze scheerproducten zorgen voor een frisse start van de dag en ruiken heerlijk! Andere diverse accessoires zijn de producten van Gentlemens Hardware. Deze producten zorgen ervoor dat jij je goed kunt verzorgen, daarnaast zorgen deze producten ervoor dat jij je spullen goed kunt opbergen. Denk aan een fijne manicurekit of een toilettas waar jij alles in kwijt kunt. En denk maar niet dat je niet met deze producten gezien wil worden. Alle producten van Gentlemens Hardware zijn namelijk mooi verpakt en passen daardoor perfect bij jouw outfit. De toilettas van Gentlemens Hardware is daarnaast goed te combineren met de scheerproducten van Proraso. Zo kun je de scheerproducten gelijk opbergen en gemakkelijk meenemen!

Shop accessoires online
Shop de mooiste accessoires online bij Jac Hensen. Zo kom je altijd goed voor de dag. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor iemand anders? Denk dan ook eens aan de verzorgingsproducten van Proraso of Gentlemens Hardware.