Extra lange jassen


Extra lange jassen
Een stijlvolle overjas of een sportief jack met een extra lengte? In ons uitgebreide assortiment extra lange jassen vind je wat je zoekt. Van de eigentijdse slim-fit jassen van Nils tot het tijdloze draagcomfort van ons eigen Jac Hensen label. Ontdek de perfecte bovenkleding in onze ruime collectie extra lange jassen.

Shop extra lange jassen op maat

Casa Moda

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze extra lange jassen

Casual of gekleed?
Een goede jas is ook in de zomer belangrijk, maar het kiezen van een goede jas kan zeer lastig zijn. Wij proberen je het iets gemakkelijker te maken, door een ruime collectie aan te bieden in extra lange jassen. Ga je voor gekleed of voor een casual zomerjas? Wij hebben het in onze collectie!

Extra lange jassen in de zomer
De zomer is bij uitstek geschikt om een nieuwe jas te kopen. Ook al komt de zomer eraan, een goede zomerjas mag niet ontbreken. Een te korte jas, of een die niet lekker zit qua lengte is vervelend. Kies daarom een model uit de extra lange jassen. Ben je een sportief type? Kies dan voor de extra lange jassen van Jupiter en Redpoint. Deze extra lange jassen zien er modern en sportief uit, en zitten door de extra lengte, jou als lange man als gegoten!

Een jas die perfect past
Wanneer je bijvoorbeeld veel op de fiets zit, is het belangrijk dat je een jas hebt die jou goed past. Wanneer je langer bent dan de gemiddelde man en dus een extra lange jas nodig hebt, kan dit nog weleens voor problemen zorgen. Maar wij van Jac Hensen hebben een oplossing voor jou! Wij hebben een aantal jassen in onze collectie die extra lengte hebben waardoor de jassen bij de mouwen en in de rug langer zijn. Zo kruipt de jas niet omhoog wanneer je aan het fietsen bent en hebben de mouwen precies de juiste lengte.