lengtematen Jeans


Grote maten broeken
Heb je een inch meer nodig om de taille? Geen probleem bij Jac Hensen want wij hebben een groot assortiment grote maten broeken. Een broek vanaf maat 58 rekenen wij als een grote maat. Niet te verwarren met een 658, want dat is een 'kwartmaat' (ook wel buikmaat). Dat wil zeggen dat de grote maten broek ruimer zit om je buik.

Grote maten jeans
Grote maten jeans zijn er vanaf taille-maat 40. Selecteer je deze maat dan weet je zeker dat je wat meer ruimte om de taille hebt. Wel zo prettig, shop merken met artikelen die altijd op voorraad zijn. Zoals bijvoorbeeld Wrangler. Filter op 'standaard artikel' om een jeans te shoppen die altijd in het assortiment blijft.

Shop extra lange jeans op maat

Shop grote jeans op maat

Meyer

Meyer zijn de fijnste pantalons in grote maten. Heerlijk ruime pasvorm die in de grootste maten beschikbaar is. Meyer is een trouw merk in het grote maten assortiment van Jac Hensen

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten broeken van Jac Hensen is vollediger dan welke collectie dan ook. De kwartmaten gaan tot wel 666 en je vind zelfs zwemshorts tot maat 6XL. 

Onze lengtematen Jeans

Het is frustrerend als je als lange man geen extra lange broeken of extra lange jeans kunt vinden terwijl je die juist wel nodig hebt. De extra lengte in de broek zorgt ervoor dat jouw kleding goed aansluit en dat is belangrijk. Daarom hebben wij bij Jac Hensen een grote collectie in extra lange broeken en jeans!

Dressed in extra lange jeans
Wat dit seizoen opvalt is de luxe afwerking van de extra lange jeans. Zo kun je denken aan een mooie voering, knopen en stiksels. Juist deze details maken de extra lange jeans helemaal af! Qua kleur kun je denken aan lichtblauwe denims, maar ook extra lange jeans in de kleuren grijs en beige. Dit is net weer even iets anders en zorgt ervoor dat jij elke keer een andere look kunt creëren met dezelfde extra lange jeans!

Trends extra lange broeken
Jac Hensen heeft natuurlijk extra lange broeken in haar collectie, maar wat dacht je van een pantalon of chino? Hensen heeft bijvoorbeeld slanke en geklede pantalons of een stoere chino. Wil je juist liever een chino die iets ruimer valt? Kies dan voor een exemplaar van Jac Hensen. Het is vervelend als een broek te kort hangt en daarom hebben wij veel extra lange broeken in onze collectie. Pionier heeft zelfs extra lange broeken tot en met lengtemaat 40!