Lengtematen kostuums


Pakken extra lang
Het perfecte herenpak is niet eenvoudig te vinden als je lang van postuur bent. Gelukkig helpen we je bij Jac Hensen goed op weg en hebben we een uitgebreide collectie lengtematen kostuums. Vind het perfecte pak voor je business garderobe of upgrade je kledingkast met een goed informeel pak.

Lengtemaat kostuum mix & match
Lange benen of juist een lange rug- en of mouwlengte? Geen Probleem! Met Jac Hensen kun je Mixen & Matchen en kies je jouw perfecte maat pantalon en colbert los van elkaar. Shop je liever alleen een losse extra lange pantalon dan is dat ook geen enkel probleem

Shop lengtematen kostuums op maat

Lengtematen pakken

Vind de ideale pasvorm in onze selectie van de beste extra lange herenpakken. Wat dacht je van een gaaf ruitpak of een driedelig pak met gilet?

Lengtematen mix & match

Ontdek prachtige colberts en pantalons die je afzonderlijk van elkaar kunt shoppen; zo klik je eenvoudig een goed zittend lengtemaat pak bij elkaar!

Onze lengtematen kostuums

Extra lengte
Iedere lange man heeft er vast problemen mee; het vinden van het juiste kostuum, met de juiste pasvorm en lengte. Wij bij Jac Hensen vinden het belangrijk dat ook lange mannen zich in de juiste outfit kunnen kleden. Extra lange kostuums zijn dan ook meer regel dan uitzondering in ons assortiment!

Collectie extra lange kostuums
Onze collectie extra lange kostuums is ruim en doet zeker niet onder voor de standaardcollectie kostuums! Smart business doe je in een formal suit. Het spreekt voor zich dat deze goed passend moet zitten. Niet alleen de fit moet juist zijn, ook de lengte is belangrijk. Ook bij extra lange kostuums mag de broekspijp net even boven de hak van je schoen uitkomen, maar dit luistert nauw. Vraag advies aan een van onze stijladviseurs over extra lange kostuums als je niet zeker bent van de lengte. Jij moet je namelijk zelfverzekerd kunnen voelen!

De extra lange kostuums zijn er in vele verschillende kleuren en modellen. Met bijvoorbeeld het merk Hensen kom je goed voor de dag. Dit merk heeft namelijk verschillende extra lange kostuums met een slanke fit, daarnaast zijn deze extra lange kostuums altijd volgens de laatste trends! Maar ook de extra lange kostuums van City Line by Nils volgen de laatste trends en zorgen ervoor dat jij er stijlvol gekleed uitziet. Neem een kijkje in onze collectie extra lange kostuums en stel jouw nieuwe look samen!

Ga voor een complete look
Extra lange kostuums zijn ideaal voor iedere gelegenheid, chic maar ook zakelijk! Stijl extra lange kostuums af met mooie accessoires. Deze accessoires zorgen voor een complete look en maken jouw extra lange kostuum extra aantrekkelijk!

Smoking extra lang
Heb je een bijzonder gala op de planning staan en wil je chique voor de dag komen? In de collectie van Jac Hensen is het ook mogelijk om een smoking met extra lengte te shoppen!