Grote maten Broeken


Grote maten broeken
Heb je een inch meer nodig om de taille? Geen probleem bij Jac Hensen want wij hebben een groot assortiment grote maten broeken. Een broek vanaf maat 58 rekenen wij als een grote maat. Niet te verwarren met een 658, want dat is een 'kwartmaat' (ook wel buikmaat). Dat wil zeggen dat de grote maten broek ruimer zit om je buik.

Grote maten jeans
Grote maten jeans zijn er vanaf taille-maat 40. Selecteer je deze maat dan weet je zeker dat je wat meer ruimte om de taille hebt. Wel zo prettig, shop merken met artikelen die altijd op voorraad zijn. Zoals bijvoorbeeld Wrangler. Filter op 'standaard artikel' om een jeans te shoppen die altijd in het assortiment blijft.

Shop grote broeken op maat

Shop grote jeans op maat

Meyer

Meyer zijn de fijnste pantalons in grote maten. Heerlijk ruime pasvorm die in de grootste maten beschikbaar is. Meyer is een trouw merk in het grote maten assortiment van Jac Hensen

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten broeken van Jac Hensen is vollediger dan welke collectie dan ook. De kwartmaten gaan tot wel 666 en je vind zelfs zwemshorts tot maat 6XL. 

Onze grote maten broeken

Voor grote maten broeken kun je uiteraard bij ons terecht. Ons aanbod grote maten broeken is namelijk één van de grootste onder de fashionretailers!

Grote maten broeken; de laatste trends Dit seizoen zijn onder de grote maten broeken veel chino’s en pantalons te vinden met een frisse kleur. De kleuren van dit seizoen zijn namelijk blauw, grijs en beige. Deze neutrale kleuren zijn gemakkelijk te combineren met talloze verschillende items! Uiteraard zijn dezelfde trends te zien in de standaardbroekencollectie, wij maken geen onderscheid tussen grote maten broeken en de broeken met een standaard maat!

Onze grote maten merken
Ben je op zoek naar een geschikte pantalon? De regular fit grote maten broeken van Meyer zijn mogelijk een perfecte match. De stevige katoenen pantalon is er in de kleuren van dit seizoen, waaronder blauw en beige. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Calabria een groot aanbod in grote maten broeken. Calabria heeft verschillende chino’s en pantalons in haar collectie, ook deze grote maten broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op zoek naar grote maten broeken met een denimlook? Neem dan eens een kijkje bij het merk Pionier. Dit merk heeft verschillende soorten broeken, waaronder de broek met denimlook. Deze broek heeft dunner denimmateriaal, waardoor de broek extra comfortabel is om te dragen. De ‘nette’ pantalon is voor jou misschien moeilijk te vinden, maar wij bieden uitkomst! Ook zijn er verschillende nettere pantalons verkrijgbaar in grote maten, soms zelfs te combineren met bijpassend colbert. Deze grote maten broeken zijn allemaal goed te combineren met een mooi colbert en overhemd. Dit zorgt voor een gestylde look, die door iedereen gezien mag worden!