Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Grote maten Colberts


Grote maten colbert
Een colbert moet lekker zitten om je buik. Een knoopje dicht is de regel, niet beide open! Bij Jac Hensen begrijpen we dat. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment grote maten colberts. Let goed op de kwartmaten! Heb je namelijk meer ruimte om de buik nodig? Dan neem je een maat met een 6 ervoor. We gaan wel tot een kwartmaat 648!

Shop grote colberts op maat

Casa Moda

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze grote maten colberts

Passende look
Wanneer je postuur buiten de gangbare maten valt, is het vaak lastig om een passende outfit te vinden. Maar bij Jac Hensen kun je altijd terecht; wij bieden namelijk een ruim aanbod in grote maten kleding! Onder de grote maten kleding vallen natuurlijk ook de grote maten colberts. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere man er netjes en verzorgd bijloopt!

Grote maten colberts; de perfecte match
Colberts vanaf confectiemaat 60 vallen onder de grote maten colberts. Ook hierin hebben wij een ruim aanbod waarmee je kunt mixen & matchen met de grote maten broeken uit ons assortiment. Ook dit seizoen zijn prints belangrijk. De grote maten colberts hebben veelal een subtiele print die het colbert net even anders doet ogen. Denk bijvoorbeeld aan een gemêleerd geweven patroon of een subtiele streep in de stof. De grote maten colberts geven jouw outfit een boost en laten zien dat jij gevoel voor mode hebt!

Merken in grote maten colberts
Er zijn verschillende merken die speciaal gericht zijn op de grotere maten. Neem bijvoorbeeld de merken Luigi Morini en Digel. Deze merken richten zich speciaal op de grote maten colberts. Zij zorgen ervoor dat er ook geschikte colberts zijn voor de grotere man. Met confectiematen tot en met 68 en 668 is het aanbod in grote maten colberts zeer ruim! Daarnaast bieden de merken Jac Hensen en Calabria jou de mooiste colberts voor het nieuwe seizoen.

Matching details
De grote maten colberts zijn altijd met de grootste zorg afgewerkt. Zo hebben de colberts mooie stiksels en knopen, maar ook is de voering noemenswaardig. De meeste colberts hebben namelijk een voering met contrasterende print of kleur. Dit maakt het colbert extra mooi en opvallend! Grote maten kleding maakt het voor iedere man mogelijk om modieus voor de dag te komen.