Grote maten Jassen


Grote maten jassen
Ja, wij hebben ook grote maten jassen! Zit je jas altijd krap om je schouders? Of heb moet je de buik inhouden om de rits dicht te krijgen. Koop dan een grote maten jas uit het uitgebreide assortiment van Jac Hensen. Wij hebben grote maten jassen van merken als DNR en uiteraard ook ons eigen merk Jac Hensen

Shop grote jassen op maat

Casa Moda

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze grote maten jassen

Zomerseizoen
Welke jas gaat het worden dit seizoen? Ga je voor een lekker jack of wordt het een mooie trenchcoat? Grote maten jassen ontbreken ook dit seizoen niet bij Jac Hensen.

Grote maten jassen; genoeg te kiezen
Het is lastig kiezen want het aanbod grote maten jassen is dit seizoen overweldigend. Ben je op zoek naar geklede grote maten heren jassen? Kijk dan eens bij het merk Jac Hensen, daar zit zeker iets tussen voor jou! Jac Hensen grote maten jassen hebben een mooie pasvorm die naadloos aansluiten op jouw lichaam en geven ook in grote maten heren jassen een perfect silhouet. Dit seizoen is er ook bij de grote maten heren jassen veel aandacht besteed aan de afwerking en is ook hier gelet op het verwerken van vele details. Veel terugkomende kleuren in de grote maten heren jassen zijn blauw en beige, deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren!

Elegante of stoere grote maten jassen
Wil je elegant voor de dag komen? Denk dan eens aan de trenchcoat, dat is de highlight van dit seizoen. Het is een perfecte match indien je tussen de grote maten jassen zoekt. De jassen zijn allemaal even stijlvol en elegant en volgens de laatste trends! Als je meer een casual type bent en juist van sportieve of stoere jassen houdt, dan hebben wij jou ook genoeg te bieden! We hebben weer veel leren jacks in de collectie grote maten jassen. Een stoer leren jack van DNR kun je goed combineren met een mooie jeans.