Grote maten overhemden


Grote maten overhemden
Een overhemd kan net iets te strak zitten om je buik. Je kent het wel, het knoopje staat op spanning. Onze overhemden gaan tot wel 7XL! Dat is natuurlijk fantastisch voor mannen die wat meer ruimte nodig hebben. Let op de boordmaten, want een boordmaat gaat per 2 maten omhoog. Als voorbeeld: een boordmaat 47 of 48 staat gelijk aan een 3XL, waarbij een 49 of 50 gelijk staat aan een 4XL. Voor meer informatie over boordmaten, bezoek je de maattabel van de overhemden. Bekijk de verschillende grote maten overhemden verderop deze pagina.

Must-have: grote maten T-shirt
Grote maten T-Shirts gaan perfect onder jouw grote maten overhemd. Ze hebben een superfijne pasvorm en beschikbaar t/m maat 8XL! De kans is dus klein dat onze grote maten T-shirts jou niet passen. Bekijk het aanbod grote maten T-shirts hier >

Shop grote overhemden op maat

Casa Moda

Casa Moda overhemden zijn al heel lang in het assortiment van Jac Hensen. Dat is niet voor niets, want Casa Moda overhemden zijn kwalitatief hoogwaardig, hebben een tijdloze uitstraling en de pasvorm is comfortabel!

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten overhemden van Jac Hensen heeft alles wat een man met een maatje meer zich kan wensen. Een groot aanbod in plus-size overhemden!

Ledub

Ledub overhemden zijn net als Casa Moda lange tijd een vast merk in het assortiment van Jac Hensen. Ledub heeft naast grote maten, ook de specialiteit lengtematen. Dus ben je EN lang EN heb je een maatje groter nodig. Check dan zeker de extra lange overhemden van Ledub

Lerros

Lerros is een merk dat zich heeft gespecialiseerd in grote maten. Naast grote maten overhemden, hebben we ook truien & jacks van Lerros

Onze grote maten overhemden

Ook de grote maten overhemden zijn dit seizoen allesbehalve saai. De vele lichte kleuren laten ons zien dat we de zonnige dagen tegemoet gaan! De basiskleuren van de grote maten overhemden zijn dit voorjaar wit en blauw. Overhemden met een accent hebben deze vaak in de kleuren rood of groen. Deze kleurrijke grote maten overhemden zorgen ervoor dat jij er modieus uitziet!

Grote maten; ook fashionable
Wie zegt dat grote maten overhemden niet modieus zijn, heeft het mis! De collectie grote maten overhemden is vrijwel gelijk aan de standaardcollectie, alleen zijn deze overhemden ook beschikbaar in grotere maten. Hierdoor zijn ook de grote maten overhemden volgens de laatste trends van dit seizoen!

Casual of business in grote maten
Stoere casual of mooie business grote maten overhemden? Wij hebben het in onze collectie grote maten kleding! De casual grote maten overhemden hebben dit seizoen vaak opvallende prints en kleurencombinaties. Denk aan botanische of grafische prints die de aandacht trekken. De business grote maten overhemden hebben daarentegen vaak subtiele prints en kleurencombinaties. Bij deze grote maten overhemden zie je ook veel unikleurige overhemden. Onze grote maten overhemden collectie biedt jou in ieder geval genoeg te kiezen!

Grote maten collectie
De collectie van grote maten overhemden bestaat uit overhemden vanaf maat 3XL tot en met maat 7XL. Hebben de overhemden een boordmaat? Dan varieert deze maatselectie vanaf boordmaat 47 tot en met boordmaat 56. Wij hebben een breed assortiment in grote maten overhemden, zo is er voor iedere man het ideale overhemd te vinden!