Grote maten vesten


Grote maten vesten
Een grote maten vest heb je nodig in de berggebieden. Niet fijn als hij dan niet ruim genoeg is, want je wilt natuurlijk lekker kunnen bewegen. Bij Jac Hensen vind je een ruime collectie grote maten vesten van veel merken.

Shop grote vesten op maat

Casa Moda

Casa Moda grote maten T-shirts zijn er tot wel 6XL! Shop dus snel deze kwaliteits overhemden van één van de betrouwbaarste merken in het assortiment van Jac Hensen. 

Jac Hensen

Onze eigen collectie grote maten T-shirts van Jac Hensen bevat al onze basic T-Shirts, maar ook leuke sportieve casual T-shirts. Allemaal verkrijgbaar in maten groter dan 3XL!

Onze grote maten vesten

Vesten zijn ook in het voorjaar en in de zomer handig om in huis te hebben. Waarom? Dit omdat de dagen in het vroege voorjaar en de zomeravonden fris kunnen zijn. Dan trek je even snel een vest aan. Grote maten vesten hebben wij onder andere van de merken Jac Hensen en Tom Tailor. Jac Hensen heeft dit jaar haar collectie grote maten herenkleding flink uitgebreid. En daar horen natuurlijk ook de grote maten vesten bij.

Zomerse grote maten vesten
De dagen worden weer langer en de zon gaat meer uren maken. Wie denkt dat het voor een vest dan het weer niet meer is, die heeft het fout! Het aanbod in grote maten vesten wordt dan ook dit seizoen weer uitgebreid. De kleur blauw zie je ook hier weer veel terugkomen, maar heb je al eens gedacht aan een opvallende kleur zoals rood? Grote maten vesten mogen ook dit seizoen weer opvallen, dus wees niet bang om voor een opvallende kleur te kiezen! Het gaat om de juiste balans in je outfit. Combineer een opvallend vest daarom met een rustiger shirt, maar combineer een basic vest juist met een shirt met print of een opvallend overhemd.

Grote maten vesten bij Jac Hensen
Jac Hensen is gespecialiseerd in lengtematen en grote maten herenkleding. Hierdoor zijn alle grote maten vesten met zorg voor jou uitgezocht. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt in de kleding die je draagt. Grote maten vesten zijn bij ons dan ook zeker niet saai. Wij houden er rekening mee dat elke man, ongeacht postuur, er modern en eigentijds uit wil zien. Daarom hebben wij een grote collectie grote maten herenkleding.