Hensen


HENSEN

Up-to-date en modieus
Hensen herenkleding heeft alles in huis wat jij als modieuze man in de kast wilt hebben! De uitgebreide collectie biedt jou genoeg keus. Overhemden, pullovers of kostuums? Met het merk Hensen zit je helemaal goed! Alle items van Hensen mode hebben stuk voor stuk een eigen identiteit. Dit zie je terug in het zorgvuldige gebruik van details en de modieuze kleurcombinaties. Hensen herenkleding zorgt te allen tijde voor een verzorgde en geklede look. Modebeurzen en fashion steden worden in de gaten gehouden om zo elk seizoen weer op de hoogte te zijn van de laatste trends. Deze trends zijn dan ook altijd terug te zien in de collectie van Hensen!

Stel zelf je outfit samen
Met Hensen herenkleding kun je gemakkelijk een gehele outfit samenstellen. Een mooi overhemd combineren met een stijlvol kostuum? Vergeet dan niet de stropdas of strik! En om al jouw spullen in stijl mee te kunnen nemen, heeft Hensen mode een aantal mooie leren tassen in haar collectie opgenomen. Wanneer jij in een outfit van Hensen het kantoor binnenstapt, weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zullen zijn!

Statement look
Wanneer jij als man een statement durft te maken met jouw kleding, dan zit je bij Hensen mode goed! Alle items van de Hensen collectie zijn onderling goed met elkaar te combineren doordat hier rekening mee is gehouden. Denk hierbij aan het gebruik van neutrale kleuren en mooie stoffen. Zo kun je een Hensen overhemd goed dragen onder je kostuum, maar staat het ook leuk onder een Hensen pullover voor een smart casual look. Met Hensen herenkleding weet je zeker dat je een goede match vindt!