Jac Hensen 


JAC HENSEN

Kwaliteit met een eerlijke prijs
Jac Hensen is het eigen merk met kleding voor de moderne man. Jac Hensen is een familiebedrijf met een persoonlijke stijl. Ook deze stijl is duidelijk doorvertaald naar de collectie Jac Hensen herenkleding. Bij de kleding van Jac Hensen zijn prijs en kwaliteit altijd in verhouding; wij leveren betaalbare herenkleding en voor ieder wat wils!

Kleding voor de moderne man
Het leek al snel vanzelfsprekend om vanuit de winkel een eigen label te starten. Jac Hensen herenkleding was het eerste private label binnen ons bedrijf. Door zorgvuldige samenstelling en inkoop is de collectie uitgegroeid tot een selectie van herenkleding waarmee je een complete outfit kunt samenstellen. Met deze collectie herenkleding is succes gegarandeerd! En hoe mooi is het dat je nu ook de meest modieuze items van Jac Hensen online kunt kopen?

Daarnaast zijn de grotere maten en de extra lengtematen voor Jac Hensen een specialiteit. Zo is er voor iedere man een mooie outfit te vinden! Jac Hensen biedt een totale collectie die ieder seizoen volledig geüpdatet wordt volgens de laatste mannenmode. Wij volgen wereldwijd de laatste trends en dit is terug te zien in de collectie! In 1 van onze 12 winkels kun je de collectie van Jac Hensen bewonderen, maar je kunt ook de kleding van Jac Hensen online kopen!

Accessoires matchen met je outfit
Ook voor de mooiste accessoires kun je terecht bij Jac Hensen. Je kostuum stylen met een stropdas en pochet? Jac Hensen heeft het allemaal! Zelfs sokken van Jac Hensen zijn in de collectie opgenomen. Een leuke print of juist een rustige uni kleur, met de accessoires van Jac Hensen geef jij je look de extra aandacht die het verdient!

Jac Hensen herenkleding; betaalbare herenkleding met de beste kwaliteit. Bestel Jac Hensen online of ga naar de winkels voor ons volledige aanbod!