Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Jupiter


JUPITER

Het merk met Franse roots
Jupiter, een merk met Franse roots, is opgericht in 1958 en staat al meer dan 50 jaar bekend om haar jassen. Het merk heeft een internationale identiteit, is functioneel en innovatief. Beide collecties van Jupiter zijn ontworpen met een flinke dosis creativiteit en oog voor detail. Hierdoor creëert Jupiter heren jassen die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Sportief en functioneel
Jupiter jassen kunnen op elk moment gedragen worden. Maar wat voor Jupiter kleding belangrijk is, is dat er rekening wordt gehouden met functionaliteit en karakter tijdens het ontwerpen van Jupiter heren jassen. Wanneer je op zoek bent naar een sportieve Jupiter jas, dan weet je zeker dat het aan comfort niet ontbreekt. Daarnaast zijn de Jupiter heren jassen ademend en winddicht. Het gaat erom dat de Jupiter heren jassen functioneel zijn. Daarom zijn bijna alle Jupiter jassen uitgerust met vele zakken en ritsen. 

Wanneer je meer houdt van zakelijke en elegante jassen, zit je bij Jupiter ook goed. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld de halflange Jupiter jas. Deze jassen hebben een mooie uitstraling waardoor je ze goed kunt dragen op een nette broek.

De collectie van Jupiter
Jupiter kleding is te koop bij Jac Hensen. De collectie bestaat vooral uit Jupiter jassen voor zowel de sportieve als de elegante man. De collectie is elk seizoen weer vernieuwend zodat je altijd een Jupiter jas hebt die gebaseerd is op de laatste trends. Jupiter kleding bestel je bij Jac Hensen online, maar is ook verkrijgbaar in de winkels!