Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

 Lerros


LERROS

Alledaagse mannenmode
Het Duitse merk Lerros maakt tijdloze en betaalbare kleding. Het merk kwam in 1983 op de markt met sportieve heren overhemden. Deze waren zo populair dat de collectie al snel werd uitgebreid met verschillende items. De collectie van Lerros staat voor alledaagse kleding, is authentiek, volwassen, maar vooral sportief. Lerros herenkleding is van de beste kwaliteit en wordt altijd aangeboden voor de beste prijs! Het succesvolle merk is verkrijgbaar in meer dan 30 landen, Lerros hoeft zich dan ook niet meer te bewijzen.

De Lerros collectie
Lerros heeft een volledige collectie aan herenkleding. Hierdoor valt de kleding goed met elkaar te combineren en kan je altijd voor een gehele Lerros outfit gaan! De collectie van Lerros bestaat voornamelijk uit overhemden, truien, vesten en broeken. Maar ook heeft Lerros verschillende t-shirts die goed te dragen zijn onder bijvoorbeeld een Lerros overhemd of vest. Lerros herenkleding is veelal neutraal, maar ook zijn opvallende kleuren en patronen gewild bij de ontwerpers van Lerros. Een geblokt Lerros overhemd of een gestreepte trui? Lerros heeft er altijd wel een in de collectie. 

Creëer een nonchalante look met bijvoorbeeld een Lerros overhemd onder een pullover. De herenkleding van Lerros is eigentijds, stoer, nonchalant en stijlvol. Iets waar iedere man wel aan wil voldoen! 

Grotere maten bij Jac Hensen
Lerros herenkleding zorgt ervoor dat iedere man zich stijlvol kan voelen, door de grotere maten aan te bieden. Deze maten zijn bij Jac Hensen beschikbaar tot en met 5XL. Bekijk de Lerros collectie nu online!