Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Mac


MAC

De perfecte MAC jeans 
MAC is een broekenmerk dat zich al tientallen jaren op de markt begeeft. Het Duitse merk staat bekend om de perfecte pasvorm en om de modellen MAC jeans Arne en de MAC jeans Ben. Ieder model van MAC heeft eigen kenmerken, zoals met name de pasvorm. MAC is de laatste jaren uitgegroeid tot één van Europa’s meest toonaangevende broekenfabrikanten! 

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding 
MAC heeft niet alleen broeken met een perfecte pasvorm, ook de prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed. MAC gebruikt voor het samenstellen van haar collectie enkel de beste materialen, maar houdt tijdens het produceren van de broeken de prijs-kwaliteitsverhouding altijd in balans. Zo is MAC jeans heren voor iedere man geschikt! 

MAC jeans heren collectie 
Jac Hensen heeft verschillende broeken van MAC in de collectie. Zoals net al genoemd, zijn onder andere de MAC jeans Arne en de MAC jeans Ben populaire modellen. Naast de jeansmodellen heeft MAC ook verschillende katoenen broeken in de collectie en deze zijn zowel in neutrale als in opvallende kleuren beschikbaar! Een broek in een opvallende kleur is leuk voor in de lente en geeft je outfit een vrolijke touch. De stretch in de broeken zorgt daarnaast voor veel draagcomfort. Geen stugge broeken meer, maar een broek die zich vormt naar jouw lichaam. MAC jeans heren volgt de trends op en heeft alleen het beste in haar collectie. De populaire modellen, zoals de MAC jeans Arne of de MAC jeans Ben, worden ieder seizoen onder handen genomen. Zo hebben de modellen ieder seizoen een trendy variant in de collectie!