Laatste weekend stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Move by Digel


MOVE BY DIGEL

Digel The Menswear Concept 
Het merk Digel behoort tot een groot familiebedrijf uit Duitsland. De Move by Digel collectie is niet alleen groot in het eigen land, maar ook internationaal is het zeer succesvol. Digel staat voor elegante herenkleding met een hoogwaardige kwaliteit. De collectie bestaat uit basisstukken die eenvoudig te combineren zijn. Maar ook zijn er complete kostuums beschikbaar in de collectie. Een Digel kostuum is door het hoge draagcomfort onmisbaar voor de echte zakenman! 

Digel Mix & Match 
Zelf je Digel kostuum samenstellen? Dat kan met Digel Mix & Match! Deze collectie bestaat uit Digel colberts, pantalons en gilets. Met deze items kan je heel gemakkelijk een Digel kostuum naar wens samenstellen. Ieder kledingstuk is apart te bestellen, zo creëer je een geheel eigen look! 

Hoge kwaliteit kostuums 
Digel besteedt bijzonder veel aandacht aan haar producten. Een Move by Digel kostuum staat voor hoge kwaliteit door het gebruik van enkel de beste materialen. De materialen zorgen voor extra comfort door het kreukherstellend vermogen. Ook blijven de productielijnen binnen Europa, op deze manier kan Digel de kwaliteit nog beter waarborgen. Kies voor een mooi Move by Digel colbert en combineer deze met een mooie pantalon. Wil je een geheel compleet kostuum, ga dan ook voor een gilet. De kostuums van Move by Digel vallen iets smaller en hebben vaak een slim fit. Daarnaast heeft Digel ook verschillende colberts die casual te dragen zijn. Draag dit Digel colbert bijvoorbeeld op een jeans en je bent klaar voor de casual Friday op de zaak!