Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

No Excess


NO EXCESS
 

Dutch clothing company 
Het Nederlandse jeansgerelateerde mannenmerk No Excess is opgericht in 1988 in Nederland en richt zich vooral op de casual man. Het gaat er bij dit merk om dat kleding comfortabel en functioneel is, maar daarnaast moeten alle items er stuk voor stuk mooi uitzien. Naast de vier collecties die het merk ieder jaar heeft, heeft No Excess ook een aantal zogenoemde flash collecties die naadloos inspelen op de laatste fashiontrends. No Excess wordt nu in meer dan twintig landen verkocht! 

No Excess collectie 
Wanneer jij als man houdt van casual kleding maar er toch gestyled uit wil zien, dan heeft No Excess een stijl gecreëerd die precies bij jou past! Neem bijvoorbeeld een No Excess overhemd, deze bestaat altijd uit een combinatie van casual met details. De overhemden zijn allesbehalve saai te noemen! Met een No Excess overhemd val je op en dat ligt vaak aan de kleine details. Zo heb je bijvoorbeeld een No Excess overhemd met een apart dessin, of juist eentje met mouwen in een andere kleur. Draag je liever een No Excess vest die je gemakkelijk aan en uit kunt doen? Draag er dan een No Excess t-shirt onder! Dan weet je zeker, wanneer je je No Excess vest uitdoet, dat je er alsnog goed gekleed uitziet! Een No Excess t-shirt heeft vaak een opvallende print en/of kleur. Maar ook het No Excess vest is soms lekker opvallend. Met de collectie van No Excess kun je dus zeker wat kleur aan je kledingkast toevoegen! 

No Excess bij Jac Hensen 
Jac Hensen heeft elk seizoen de nieuwste items van No Excess in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een No Excess t-shirt, overhemd, vest, jas of trui? Bij Jac Hensen grijp je nooit mis! No Excess zorgt ervoor dat je er altijd goed uitziet!