Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Presly & Sun


PRESLY & SUN
 

Presly & Sun; een jong merk met stoere uitstraling!
Het Nederlandse merk opgericht in 2016 is fris en stoer tegelijk. De tassen, riemen, rugzakken en reistassen hebben een robuuste look dankzij het gebruik van onder andere canvas en vintage leer. 

Mooi en waterafstotend
De grote accessoire collectie, waaronder bags , rugzakken en riemen in allerlei kleuren hebben een speciale wax behandeling ondergaan en dat zorgt voor een bijzonder effect. Maar een ander voordeel daarvan is dat het een waterafstotende functie heeft. Zo worden jouw spullen niet nat tijdens een flinke regenbui. Presly&Sun heeft een eigen identiteit en een karakter voor werk en vrije tijd. De items zijn voor vele gelegenheden te gebruiken, denk bijvoorbeeld aan een dagje weg of om naar je werk/school te gaan. Zo zijn er bij Jac Hensen verschillende rugzakken en laptoptassen in de collectie. Deze zijn mooi te combineren met de stoere riemen van Presly&Sun.