Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Alleen deze week: 20% korting op alle overhemden

Reset


RESET
 

Sportief en actief
Ben jij als sportieve en actieve man op zoek naar een jas? Kies dan voor een Reset herenjas. Reset maakt jassen voor de sportieve en modieuze man. Reset jassen zijn er in verschillende modellen. Of je nu houdt van een halflange jas of juist meer van een vlot model? Een Reset herenjas past altijd bij jou! Reset jassen zijn speciaal ontworpen voor de zelfverzekerde man, die vindt dat een jas ook functioneel moet zijn. En daar weet Reset goed op in te spelen! Door het vele gebruik van zakken, kun je al je spullen kwijt! De jassen zijn een combinatie van comfort en mode. Op elke jas zit wel een leuk detail, wat elke Reset herenjas uniek maakt! 

Reset jassen voor de grotere man
 Reset denkt bij het ontwerpen van haar jassen ook aan de grotere man! Daarom zijn veel Reset jassen er in grotere maten, tot maat 68. De keuze voor een moderne Reset herenjas is dus niet moeilijk als je een grotere maat hebt! De grotere Reset jassen hebben allemaal een regular fit. Dit zorgt ervoor dat jij je goed voelt in de jas. En dat is wel zo fijn! 

Reset jassen bij Jac Hensen
 Reset jassen hebben verschillende fits. Zo zijn er jassen met een slim fit, modern fit en regular fit. Of je nu dus houdt van getailleerd of juist helemaal niet? Bij Reset zit je goed! Bij Jac Hensen vind je veel verschillende Reset jassen. Van een halflange effen Reset herenjas, tot een kort model met opvallende print.