Laatste weekend stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Studio Milano Traditionale


STUDIO MILANO TRADITIONALE
 

Jouw mooiste dag
Wanneer de grote dag eindelijk is aangekomen, wil jij er natuurlijk zeker van zijn dat jij er goed uitziet. Studio Milano begrijpt dat maar al te goed! De modetrends veranderen continu en zo ook de trends op het gebied van trouwkostuums. Doordat Studio Milano steeds inspeelt op de laatste trends, weet jij zeker dat jouw Studio Milano trouwkostuum helemaal van nu is!

Jullie speciale dag in stijl met Studio Milano
Studio Milano weet dat jij er prachtig uit wil zien op de belangrijkste dag uit je leven en speelt daar goed op in! Zo wordt er voor een Studio Milano trouwkostuum gebruikgemaakt van de mooiste kleuren die perfect aansluiten op de kleur van de jurk van jouw bruid! Daarnaast zijn de kostuums vaak gemaakt van 100% wol, dit zorgt voor het beste draagcomfort. Jij als bruidegom wil er minstens net zo mooi uitzien als jouw bruid en dat kan in een Studio Milano trouwkostuum! De Studio Milano pakken zijn niet alleen geschikt voor de grote dag zelf, want ook daarna zijn de kostuums goed door te dragen.

Italiaanse stijl

Dat Studio Milano een Italiaans merk is, zie je aan alles! De Studio Milano pakken hebben allemaal een slim fit en unieke details. Dat jij als bruidegom in een Studio Milano trouwkostuum de aandacht krijgt, weet je zeker!

Trouwafspraak bij Jac Hensen
Interesse in een Studio Milano trouwkostuum? Maak dan een trouwafspraak! Onze medewerkers maken dan de tijd vrij om samen met jou het juiste trouwkostuum samen te stellen.