Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Officiële kledingsponsor Heracles

Jac Hensen kleedt Heracles Almelo

Jac Hensen presenteert met trots dat wij de nieuwe kostuumsponsor zijn van Heracles Almelo. Beide partijen kwamen een contract voor twee seizoenen overeen. Bestuur, medewerkers, spelers en staf van Heracles Almelo zullen in het nieuwe seizoen gekleed gaan in een pak van Jac Hensen. Er is gekozen voor een trendy pak met een slanke snit en moderne details. Er is goed nagedacht over het kleurgebruik binnen de outfit, waarbij de clubkleuren van Heracles Almelo zijn meegenomen in een vernieuwde en moderne look. Denk hierbij aan grijze details bij de knoopsgaten en een modieus grijs vest voor onder het kostuum. 

Almelose roots

Jac Hensen heeft haar roots al ruim 50 jaar in Almelo met een herkenbare positie in de markt. Met onze pay off ‘Alles voor mannen’ werken wij eraan om kleding, accessoires en schoenen te bieden voor elke gelegenheid in het leven van de man.  Jac Hensen heeft al veel ervaring opgedaan met alles wat mannen beweegt in mode en lifestyle. We willen mannen prikkelen en inspiratie bieden. Voetbal is favoriete sport nummer 1 onder de mannen en Heracles Almelo heeft een grote, sympathieke en enthousiaste achterban, waarbij Jac Hensen een mooie match ziet. Samen kunnen wij elkaar versterken en de mannelijke achterban inspireren op het gebied van fashion en lifestyle”, aldus directeur eigenaar Robin Hensen. “Wij nodigen de achterban van Heracles Almelo dan ook van harte uit om eens langs te komen in onze flagship store in Almelo.”

Heracles Almelo is zeer content met de overeenkomst die vanmiddag ondertekend is. “Wij staan als club midden in onze regio en zijn blij dat we met Jac Hensen een gerenommeerde partner aan ons hebben kunnen binden”, aldus commercieel directeur Rob Toussaint. “Het is mooi dat het bedrijf haar roots in Almelo heeft en bovendien leveren ze kleding die past bij de uitstraling van onze club. De nieuwe look is zeer goed ontvangen door het bestuur en onze medewerkers en ook de spelers waren tijdens het doorpassen zeer enthousiast.”

Zie onderstaand de film van Heracles TV voor het doorpas moment met het team:

 

 heracles logo