Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Kortingscode gebruiken
Heb je een kortingscode ontvangen? Je kunt deze gemakkelijk verzilveren tijdens het bestellen. Op de winkelwagenpagina vind je een invulveld, maar ook in de kassa kun je de code nog invoeren.

Onze formule
Jac Hensen bouwt graag langdurige relaties met de klanten op. Daarom ontvang je als vaste klant ook regelmatig leuke acties in de brievenbus of per mail via de nieuwsbrief. De acties die hierin gecommuniceerd worden zijn vaak alleen voor vaste klanten.

Geldigheid na retourneren
Bij een ruiling worden eventuele kortingen verrekend in de nieuwe bestelling, mits deze nog aan de voorwaarden voldoen. Bij een retourzending komt de korting te vervallen en daarmee ook het recht op verrekening op een toekomstige bestelling. 

Sale
Echte uitverkoop bestaat niet bij Jac Hensen. Wij zorgen het hele jaar voor een scherpere prijs dan de concurrent! Gemiddeld is Jac Hensen vergelijkbaar tien tot vijftien procent goedkoper dan onze concullegae. Eerlijk en betrouwbaar, zodat de klant niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Voor vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail.