Terugbetalen van het aankoopbedrag (webshop)
Wij streven ernaar zo snel mogelijk het aankoopbedrag van de retourgestuurde goederen terug te betalen.

Jac Hensen houdt een terugbetalingstermijn aan van 14 werkdagen. Meestal betalen we ruimschoots binnen de marge terug. Echter zijn wij afhankelijk van een aantal factoren, waar wij geringe invloed op hebben.

  1. De post - De snelheid waarmee het pakket bij ons depot binnenkomt (kan onvoorziene vertraging oplopen);
  2. De banken/creditcard maatschappij - De snelheid waarmee de bank/instantie het geld overmaakt naar de rekening. (kan tussen de 1 en 5 werkdagen in beslag nemen).

Terugbetaling van het aankoopbedrag (fysieke winkel)
In de fysieke winkel ontvang je altijd contant het aankoopbedrag terug, behalve bij de betaalmethode Riverty (AfterPay). 

Door fraudegevoeligheid is het helaas niet meer mogelijk om je Riverty (AfterPay) bestelling te retourneren in de winkel. Riverty (AfterPay) bestellingen dien je altijd retour te sturen naar de webshop via het antwoordnummer. De betaalde kosten van €1,95 voor het gebruik van Riverty (AfterPay) worden niet terugbetaald, ook niet wanneer een complete bestelling retour komt.

Wij streven er altijd naar zo snel mogelijk het geld over te maken. Voor vragen over de status van je terugbetaling kun je contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail.