Onze prachtige trouwafdelingen

Maak een afspraak

Vul het online formulier in.

Trouwpak uitzoeken

Je trouwpak kom je natuurlijk uitzoeken bij Jac Hensen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie en met je vrienden en/of familie ben je van harte welkom op één van onze trouwpakken afdelingen. Bij Jac Hensen hebben we een grote collectie trouwpakken die elk seizoen weer aansluit op de nieuwste trends en mode ontwikkelingen van dat moment. Samen met onze trouwpakken deskundigen zoek je jouw droom trouwpak uit. Compleet met een bijpassend trouw overhemd, manchetknopen en trouw stropdas.

Waar kan ik de trouwpakken collectie bekijken?
Kom trouwpakken passen in één van onze herenkleding winkels met een trouwpakken afdeling. Wij hebben trouwpakken in de volgende winkelvestigingen: Almelo, Amersfoort, Apeldoorn, Doetinchem, Dordrecht, Ede, Enschede en Veenendaal. Je kunt online een vrijblijvende trouwafspraak maken. Heb je jouw trouwpak uitgekozen dan ontvang je ook nog eens €25,- korting op je trouwpak!

Moet ik nog iets doen?
Onze stijladviseurs zullen ervoor zorgen dat je op de mooiste dag van je leven perfect bij je bruid past. Het is wel handig om even een stukje stof van de jurk mee te nemen, zodat je weet welke kleur(en) deze heeft. Zo laat je niets aan toeval over. 

En mijn gasten dan?
Ook voor je gasten hebben wij een uitgebreide collectie prachtige pakken, neem ze dus zeker mee bij het uitzoeken van je trouwpak.