Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Ontvang tot 50% korting op de Meepakkers

Win een vader en zoon trip!

Als familiebedrijf vinden wij de banden tussen familieleden belangrijk. Kennis en vakmanschap gaat over van vader op zoon. Net zoals het bedrijf Jac Hensen is overgegaan van vader Jac naar zoon Robin Hensen. En met Vaderdag in het verschiet (21 juni) gunnen wij onze klanten wat extra’s.

Win een vader & zoon trip!
Ben je zo trots op je zoon, dat je dat nog eens extra wilt laten blijken? Aarzel dan niet en schrijf je in voor de win-actie van Jac Hensen. Of wil je jouw vader eens extra in het zonnetje zetten? Grijp dan nu je kans om samen een ‘quality time’ weekend te maken naar een stad van jullie keuze!

Inhoud van het win pakket
Europa heeft zoveel verschillende mooie plekken. Wat dacht je van cultuur snuiven in Berlijn? Of modeshoppen in Londen? Of een overheerlijke cappuccino op 1 van de mooie pleinen die Rome rijk is? Het kan allemaal als jij de winnaar bent van deze fantastische win-actie van Jac Hensen. De winnaars krijgen een koffer vol met kleding van Jac Hensen (t.w.v. € 250 per persoon), een ticket naar een Europese stad én twee overnachtingen. Uiteraard allemaal voor twee personen.

Hoe doe je mee
Meedoen is heel eenvoudig. Mannen kunnen zich massaal inschrijven voor het Vader & Zoon Moment. Via de Jac Hensen Facebook pagina en in onze winkels kunnen de heren laten weten waarom zij juist graag met hun vader of zoon een weekend weg zouden willen. Eén zin is voldoende, maar uiteindelijk gaat het wel om de meest originele inzending.

Wanneer geldt de actie
Deze actie loopt van 21 mei tot 13 juni 2015. Op het hoofdkantoor van Jac Hensen kiezen wij de winnende inzending en nemen op 15 juni persoonlijk contact op met de winnaar. Het winnende duo komt vervolgens 17 juni in de winkel naar persoonlijke voorkeur om de prijs in ontvangst te nemen. Zo kunnen de heren nog hun weekend weg boeken tijdens het Vaderdag weekend!

Actievoorwaarden
Voor alle ins & outs rondom deze actie verwijzen we je naar onze actievoorwaarden.

Bekijk de actievoorwaarden hier