10% bij 2 stuks, 15% bij 3-4 stuks, 20% bij 5+ stuks
de korting wordt automatisch toegepast in uw winkelwagen >

PostNL heeft aangegeven dat bestellingen naar België vertraging op zullen lopen. Uw pakket zal langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.

Video's

Op zoek naar inspiratie? Of ben je nieuwsgierig naar de nieuwste collectie mannenmode en de daarbij behorende nieuwe trends die je kunt volgen? Beelden spreken meer dan duizend woorden, bekijk daarom op deze pagina de inspirerende video's van Jac Hensen's prachtige herenkleding collecties. Ook vind je op deze pagina handige hulp video's bij het kleden als een echte fashionable gentlemen onder de rubriek 'How to dress'. Veel kijkplezier!


Collectie

Ontdek de nieuwste collectie van Jac Hensen en raak geïnspireerd door de verschillende combinaties die je te zien krijgt in de video's. De nieuwste trends op het gebied van herenkleding komen in iedere collectie video aan bod. De meest trendy kleurcombinaties, stijlcombinaties en dress-tips zijn allen te zien in de collectie presentaties van Jac Hensen. Nieuwsgierig naar hoe een video van Jac Hensen's nieuwe collectie tot stand komt? Bekijk dan de making of video's.

BEKIJK VIDEOS >
Bekijk de collectie presentaties

Trouwen

Je gaat trouwen, een dag om nooit te vergeten. De dag waarop je aan je wederhelft eeuwige trouw belooft. Op die dag wil je natuurlijk in je allermooiste outfit verschijnen. Bij Jac Hensen vind je een uitgebreid trouwkostuum assortiment en specialisten die samen met jou het trouwkostuum van je dromen uitzoeken. Om je vooraf te inspireren kun je onze prachtige trouwvideo's op de volgende pagina bekijken.

BEKIJK VIDEOS >
Bekijk de trouwcollectie video's

How to dress

Hoe strik ik mijn das ook alweer? Welke kleuren kunnen wel samen en welke niet? Hoe zorg ik ervoor dat mijn accessoires goed matchen bij mijn kostuum? Wat is absoluut 'not done' wanneer ik mijn combinatie uitkies? Op dergelijke vragen krijg je antwoord in deze serie video's.

BEKIJK VIDEOS >
Tips nodig om goed voor de dag te komen? Kijk dan hier

Merken

Jac Hensen staat bekend om zijn sterke eigen herenkleding merken, die allen met kwaliteit als belangrijkste eigenschap in de markt worden gezet. Van de prachtige dress overhemden van Nils tot de stoere jeans en casual looks van Lion, er is voor iedereen wel een outfit te combineren. Bekijk op de volgende pagina inspirerende video's van Jac Hensen's eigen herenkleding merken.

BEKIJK VIDEOS >
Lion Roadtrip

Heracles

Heracles, een voetbalclub die de laatste jaren een prachtige ontwikkeling doormaakt, wordt gekleed door Jac Hensen. Toonaangevende details zijn verwerkt in deze prachtige maatkostuums. Het design van de maatkostuums zijn gericht op de jeugdige spelers van Heracles zodat ook die zich prettig voelen in een kostuum. Het kostuum is hierdoor ook stijlvol met, als zonder stropdas. Bekijk hier de video's van Heracles Almelo

BEKIJK VIDEOS >
Trotse leverancier van de maatpakken van Heracles Almelo