Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Shop nu meepakkers tot wel 50% korting >

De Graafschap Voetbalclinic

GEEF JE NU OP MET JE COMPLETE SPORT TEAM
Stuur een foto van jullie team naar marketing@jachensen.nl

De Graafschap en Jac Hensen organiseren een professionele voetbal clinic en daar kun jij met jouw sport team bij zijn! Ben je minimaal 8 jaar en zit je in een sport team? Dan kun je met jouw team een voetbal clinic winnen bij De Graafschap!

Wat moet je daarvoor doen?
Maak de leukste, grappigste, gekste of meest creatieve foto die je kunt bedenken van je team en stuur deze naar marketing@jachensen.nl. Wie weet winnen jullie wel de wedstrijd! Zorg ervoor dat je trainer de team foto instuurt vóór 16 november 2013.

Wat kun je winnen?
Als de foto van jouw team wordt gekozen als één van de winnaars, dan krijgen jullie als team een voetbal clinic bij De Graafschap. Er zijn twee teams die uiteindelijk kunnen winnen. De Graafschap en Jac Hensen bepalen de twee winnende foto’s.

Wat is een voetbal clinic?
Onder begeleiding van professionele trainers kruip je een middag in de huid van een profvoetballer. Je doet voetbaloefeningen, je kunt vragen stellen over het leven van een profvoetballer en je speelt ter afsluiting ook een voetbalwedstrijd. En… wie weet speel je die wel samen met een speler van De Graafschap!

Wanneer is de uitreiking?
Op 23 november 2013 om 16.00 uur vindt de feestelijke uitreiking plaats in de Jac Hensen winkel te Doetinchem. Een aantal De Graafschap spelers zullen de twee winnende teams bekend maken.

Datum: zaterdag 23 november 2013
Tijd: 16.00 uur
Adres: Dr. Huber Nootstraat 8-10 te Doetinchem
Extra: voor de vaders is er een speciale actie op deze dag!

Wanneer is de voetbal clinic?
In februari 2014 komen de twee winnende teams bijeen voor de voetbal clinic op het trainingscomplex van De Graafschap in Doetinchem.

Let op!
Lees hier meer over de regels omtrent het insturen van de team foto:

  • Een sport team mag meedoen aan de actie wanneer de minimum leeftijd van het team 8 jaar is.
  • De sport teams kunnen hun eigen invulling geven aan een team foto. 
  • Het sport team wordt opgegeven door een persoon van 18 jaar of ouder, met medeweten van de wettelijke verzorgers. 
  • De ingezonden ontwerpen worden binnen 1 week geplaatst op www.jachensen.nl/voetbalclinic. 
  • Tot en met 16 november 2013 kunnen de teams zo vaak meedoen als ze willen.
  • De winnaars worden op 23 november 2013 om 16.00 uur bekent gemaakt met een feestelijke uitreiking in Jac Hensen te Doetinchem.

Wil je nog meer details weten over de actie? Klik hier voor de actievoorwaarden.