Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen

Acties en Voorwaarden

Online en offline

Acties en prijsvragen kunnen soms exclusief in 1 van onze winkels of alleen in de webshop gelden. Dit heeft te maken met het aanbod in onze winkels en technische beperkingen van online webshops. Sommige acties kunnen (nog) niet ingesteld worden in een online winkel. Wij proberen zoveel mogelijk onze acties zo vorm te gevens, dat deze in onze winkels en online gelden. 

Lopende acties bekijken

Onze lopende acties kun je altijd bekijken op de acties en prijsvragen pagina. Op deze pagina vind je de meest actuele acties.

Check aanbiedingen >

Einde looptijd

Wanneer een actie verlopen is, dan is dit ook de definitieve datum. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, voor een aankoop in de toekomst. Einde actieperiode = einde actieperiode. Mocht een betaling niet succesvol afgerond kunnen worden binnen de actieperiode, kun je contact opnemen met de klantenservice voor een eventuele uitzondering op de regel. Deze uitzondering geldt alleen wanneer onze klantenservicemedewerker de niet succesvolle bestelling kan herleiden uit ons webshop systeem.

Onredelijk gebruik van acties

Acties worden altijd ingesteld waardoor ze niet in combinatie met andere acties geldig zijn. Daarnaast kunnen acties niet vaker door 1 persoon gebruikt worden. Jac Hensen Winkels B.V. behoudt zich het recht om bestellingen te annuleren en het aankoopbedrag terug te storten bij onredelijk gebruik van acties. 

 

*Leveringvoorwaarden

- Typ- en drukwerkfouten voorbehouden! Prijzen en voorwaarden in de winkel zijn leidend.