Kledingwinkels


De Voortdurende Groei van Jac Hensen: Van Bescheiden Familiewinkel tot Grote Herenkleding Retailer

Jac Hensen heeft altijd een cultuur van constante groei en innovatie aangehouden. Vanuit onze bescheiden roots zijn we uitgegroeid tot een prominent figuur in de Nederlandse herenkleding detailhandel met 11 fysieke winkels die verspreid liggen over het hele land. Onze collectie omvat een breed scala aan verfijnde maatkleding, ontworpen om perfect te passen bij de lifestyle en esthetiek van de moderne man. Niet alleen in onze fysieke winkels, maar ook online bieden we klanten een naadloze en aangename winkelervaring.

Ons Verleden en Heden Vermengd: De Flagship Store in Amersfoort

Gelegen in het hart van Amersfoort, de stad waar het allemaal begon voor Jac Hensen, staat onze flagship store. Deze locatie heeft recentelijk een grondige restyling ondergaan, waarbij we een unieke blend van oud en nieuw hebben gecreëerd. De gestroomlijnde gietvloer en de karakteristieke bakstenen muur, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde vintage meubels, zorgen voor een warme, uitnodigende sfeer. Een van de meest opvallende features van deze winkel is onze 'visual identity wall', een fascinerende collage van beelden die bezoekers meeneemt op een reis door de rijke en gevarieerde geschiedenis van Jac Hensen.

De Uitbreiding van Jac Hensen: Vestigingen door het Hele Land

Onze winkels zijn strategisch gepositioneerd in het midden en oosten van Nederland, in steden als Apeldoorn, Ede, Zeist en Zutphen. Deze uitbreiding draagt bij aan het vergroten van ons bereik en maakt het voor klanten makkelijker om ons te vinden. In de provincie Overijssel zijn we ook prominent aanwezig met winkels in Deventer, Almelo en Hengelo. Elk filiaal bedient zijn eigen unieke klantenkring en heeft een sterke positie in zijn lokale markt.

Ons Assortiment: Een Brede Selectie voor Zakelijk en Casual

Bij Jac Hensen streven we ernaar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, of ze nu op zoek zijn naar een outfit voor een zakelijke bijeenkomst of een casual weekendlook. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om de nieuwste trends te weerspiegelen, en we voegen voortdurend nieuwe merken en stijlen toe om ervoor te zorgen dat we altijd voorop lopen in de modewereld.

Klantenservice op zijn Best: Wij Zijn er Voor Je

Een van de waarden die bij Jac Hensen hoog in het vaandel staat, is excellente klantenservice. Ons toegewijde team van medewerkers staat altijd klaar, zowel in onze fysieke winkels als online, om klanten te helpen met hun keuzes en ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke winkelervaring hebben. En voor die persoonlijke touch waar Jac Hensen bekend om staat: bij ons staat de koffie altijd klaar voor onze gewaardeerde klanten!