Kledingwinkels


 Jac Hensen, kledingwinkels voor de moderne man
We groeien gestaag door met onze kledingwinkels. Jac Hensen is altijd in beweging. Met 11 filialen zijn we één van de meest grote retailers op het gebied van herenkleding. Ook online voeren we sophisticated tailored fashion voor de moderne man.

Met de tijd mee
Onze flagship store staat in Amersfoort. Deze heeft onlangs een restyling gekregen. Een gietvloer en ‘brick wall’ geven in combinatie met vintage meubels een nieuwe look en feel. Ook met de inrichting van kledingwinkels moet je met de tijd mee. In Amersfoort liggen de roots van Jac Hensen. Onze visual identity wall in dit filiaal is een aaneenschakeling van afbeeldingen en voert je mee in de wereld van Jac Hensen. De ‘heritage’ gaat ver terug. Als kleine ondernemer is dit familie bedrijf inmiddels uitgegroeid tot kledingwinkels waar vakmanschap een van de kernwaarden is.

Verzorgingsgebied van onze kledingwinkels
Naast Amersfoort zijn onze kledingwinkels vooral gepositioneerd in het midden en oosten van het land. Rondom ons eerste filiaal zijn er kledingwinkels in Apeldoorn, Ede Zeist, Doetinchem en Zutphen. Ook in Overijssel zijn de kledingwinkels van Jac Hensen vertegenwoordigd. Rondom Deventer, Almelo en Hengelo heeft ieder filiaal zijn eigen verzorgingsgebied en alle kledingwinkels zijn sterk in hun regio. Een trouwe loyale klantenkring hoort daarbij.

Ons aanbod
Van business tot pleasure; ons aanbod in de kledingwinkels biedt voor elke gelegenheid een passende look. ‘Dressed for succes!’ Met onze grote keus in smart business herenkleding is elke tailored outfit denkbaar. Trends worden ook op het casual vlak op de voet gevolgd. Via beurzen en reizen doen nieuwe merken en invloeden hun intrede. Jac Hensen heeft service hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan zowel in de kledingwinkels als online altijd paraat je te helpen. En nog één prettige bijkomstigheid: de koffie staat klaar!