Herenkleding Dordrecht


Grand opening extra etage!

Je bent van harte uitgenodigd om op 16 mei om 18:00 als eregast samen met ons de extra etage in Dordrecht te openen!

Dat gaat gepaard met mooie openingsacties zoals extra kortingen op heel veel items, een goed glas bubbels en heerlijke hapjes terwijl je kunt genieten van een feestelijke DJ

Past een andere datum je beter? Geen probleem - bezoek de nieuwe etage en geniet van de openingsacties in het weekend van pinksterweekend 17, 18 & 20 mei of in het weekend daarop op 24 t/m 26 mei.


Openingstijden Jac Hensen Dordrecht

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:00 uur
Zondag:  12:00 - 17:00 uur

 

Speciale openingstijden Dordrecht

29 maart Goede Vrijdag Normale openingstijden
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag 12:00 - 17:00
24 april Extra koopavond Geopend tot 21:30
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Normale openingstijden
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00

 "Stap binnen in onze nieuwste Jac Hensen winkel, prachtig gevestigd in een volledig gerestaureerd monumentaal pand in Dordrecht. Deze unieke winkel, verspreid over twee verdiepingen en een split-level verdieping, beslaat 500m2 aan stijlvolle mannenmode. Of je nu op zoek bent naar casual, zakelijk of iets daartussenin, bij Jac Hensen Dordrecht vind je altijd de perfecte, compleet gestylede outfit. Laat je inspireren door onze veelzijdige collecties en ervaar de perfecte combinatie van geschiedenis, sfeer en stijl. Bezoek ons vandaag nog, we staan klaar om je te helpen met het vinden van je nieuwe look!"


Faciliteiten

✓ Wi-Fi

✓ Klantentoilet

✓ Watertappunt

✓ Koffie & thee

✓ Lift (3 verdiepingen)

   (Entresol niet rolstoeltoegankelijk, eerste en tweede etage wel)

Specialiteiten

✓ Grote maten

✓ Lengtematen

✓ Trouwafdeling

✓ Maatwerk


Kledingmerken Jac Hensen Dordrecht


Contact Jac Hensen Dordrecht

Adres Jac Hensen Dordrecht: Visstraat 27, 3311KX, Dordrecht
Telefoonnummer Jac Hensen Dordrecht: 078-3036811
E-mailadres Jac Hensen klantenservice: klantenservice@jachensen.nl

Gespecialiseerd in Op Maat Gemaakte Oplossingen

In het hart van Jac Hensen Dordrecht ligt een onveranderlijke overtuiging: elk individu verdient kleding die is afgestemd op zijn unieke contouren en persoonlijkheid. We erkennen de finesse en precisie die nodig is voor maatwerk en hebben ons daarom gewijd aan het meesterschap van op maat gemaakte herenkleding. Onze kleermakers, met jarenlange ervaring, meten, snijden en naaien met een ongeëvenaarde passie, ervoor zorgend dat elke klant een kledingstuk bezit dat echt zijn tweede huid is.

Vrije Tijd en Kantoor Outfits

Mode is een taal die zich aanpast aan de setting. Bij Jac Hensen Dordrecht hebben we een uitgebreide garderobe die spreekt in vele tonen - van het nonchalante comfort van weekendkleding tot de strakke, onberispelijke snit van zakelijke pakken. Met een zorgvuldig gecureerde collectie van diverse merken bieden we een palet van stijlen waarmee elke man zijn sartoriale stem kan vinden en uiten.

Toegankelijke Mode - Langere Ontwerpen en Groot Formaat

Mode dient als een viering van diversiteit. Jac Hensen Dordrecht is toegewijd aan het omarmen van elke klant, ongeacht zijn maat of postuur. Onze collectie, verrijkt met grote maten en ontwerpen voor langere mannen, zorgt ervoor dat iedereen zich gerepresenteerd en gewaardeerd voelt. Wij vinden dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan, en dit ethos wordt weerspiegeld in elk kledingstuk dat we presenteren.

Ontvang een warm onthaal bij Jac Hensen, Dordrecht

U bent niet zomaar een klant; bij Jac Hensen Dordrecht bent u een gewaardeerd lid van onze modefamilie. Vanaf het moment dat de deuren voor u opengaan, wordt u omhelsd door een ambiance van oprechtheid en hartelijkheid. Ons personeel, getraind en gepassioneerd, staat klaar om u door onze uitgestrekte collecties te leiden, te luisteren naar uw wensen en gedetailleerd advies te geven. Uw comfort is onze prioriteit, en uw stijl is ons canvas.

Handwerk en Achtergrondverhalen van de Collectie

Elk kledingstuk in onze winkel draagt een verhaal van vakmanschap, van uren besteed aan het selecteren van stoffen, tot de laatste steken gezet door onze kleermakers. Deze verhalen van toewijding en kunst komen tot leven wanneer u onze kleding draagt. Bij Jac Hensen Dordrecht geloven we dat het belangrijk is om deze verhalen met onze klanten te delen, zodat ze niet alleen een kledingstuk dragen, maar ook de erfenis en traditie die het vertegenwoordigt.

Laat u onderdompelen in de ervaring van Jac Hensen, Dordrecht.

Stap binnen in een wereld waar mode de grenzen van expressie verkent. Bij Jac Hensen Dordrecht draait alles om u - uw stijl, uw comfort, uw verhaal. Of het nu gaat om het vinden van het perfecte trouwpak, het uitzoeken van een dagelijkse ensemble of het verkennen van nieuwe stijltrends, onze winkel belooft een odyssee van ontdekking en zelfexpressie. Kom binnen, laat ons u begeleiden en begin aan een onvergetelijke stijlreis.