Laatste dag: 20% korting op alles!*
Al onze winkels zijn geopend voor click & collect. Klik hier voor de uitleg.
Onze klantenservice is vandaag vanwege omstandigheden gesloten.
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Shop nu met €20,- korting bij een besteding vanaf €90,- met code: KING22
Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%                  Black Friday stapelkorting: 2 artikelen: -10% | 3-4 artikelen -15% | 5+ artikelen -20%
Meepakkers: Geniet tot 50% korting op geselecteerde items!'

Herenkleding Merken

Wij bij Jac Hensen volgen de trends op de voet en vertalen deze trends door in onze collectie merkkleding. Wij hebben een ruim aanbod in verschillende kledingmerken als Scotch & Soda, Anerkjendt, Matinique, Ted Baker en British Indigo en daarnaast vullen wij onze collectie aan met onze private labels Nils, Jac Hensen Premium, Hensen en Jac Hensen. Wanneer jij als modieuze man op zoek bent naar mooie herenkleding en genoeg keuze wil hebben, dan zit je bij Jac Hensen goed! 

Onze collectie is altijd gebaseerd op de laatste trends en met onze collectie herenkleding kan elke man slagen! Zo hebben wij ook extra lengtematen en grote maten herenkleding. Wij weten dat mannen het belangrijk vinden om goed voor de dag te komen en wij vinden dat iedere man daar recht op heeft! Wij zijn pas tevreden als jij voelt dat het goed zit.