Herenkleding Amersfoort


Openingstijden Jac Hensen Amersfoort

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Zondag  12:00 - 17:00 uur

 

Speciale openingstijden Amersfoort

29 maart Goede Vrijdag Normale openingstijden
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag 12:00 - 17:00
24 april Extra koopavond Geopend tot 21:30
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Normale openingstijden
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00


Amersfoort medewerkerAmersfoort medewerker

"Ervaar de sfeer van stijl en comfort bij Jac Hensen Amersfoort, jouw bestemming voor herenmode sinds 1977! In onze ruime winkel van 1500m2 ontdek je topmerken zoals Scotch & Soda en Anerkjendt, naast onze exclusieve privélabels Hensen en Nils. We beschikken naast onze reguliere collectie over een specialisatie in extra grote- en lengtematen, zodat elke man een outfit vindt die hem als gegoten zit. Onze tevreden klanten zijn het bewijs van onze expertise en toewijding! Dus, of jouw stijl nu casual of formeel is, bij ons vind je wat je zoekt. Bezoek Jac Hensen Amersfoort vandaag nog en dompel jezelf onder in de wereld van eigentijdse herenmode!"

jac Hensen amersfoort voorgeveljac Hensen amersfoort voorgevel

Faciliteiten

Rolstoeltoegankelijk Jac Hensen AmersfoortRolstoeltoegankelijk Jac Hensen Amersfoort

✓ Rolstoelvriendelijk

Toilet Jac Hensen AmersfoortToilet Jac Hensen Amersfoort

✓ Toiletten

Jac Hensen Amersfoort wifiJac Hensen Amersfoort wifi

✓ Wi-Fi

Koffie Jac Hensen AmersfoortKoffie Jac Hensen Amersfoort

✓ Koffie, thee & watertappunt

Koffie Jac Hensen AmersfoortKoffie Jac Hensen Amersfoort

✓ Lift (2 verdiepingen)

(Lift tijdelijk buiten gebruik!)

Specialiteiten

Maatwerk Jac Hensen AmersfoortMaatwerk Jac Hensen Amersfoort

✓ Maatwerk

Trouwpak Jac Hensen AmersfoortTrouwpak Jac Hensen Amersfoort

✓ Trouwafdeling

Lengtematen Jac Hensen AmersfoortLengtematen Jac Hensen Amersfoort

✓ Lengtematen

Grote maten Jac Hensen AmersfoortGrote maten Jac Hensen Amersfoort

✓ Grote maten


Kledingmerken Jac Hensen Amersfoort


Contact Jac Hensen Amersfoort

Adres Jac Hensen Amersfoort:
Telefoonnummer Jac Hensen Amersfoort:
E-Mailadres Jac Hensen Klantenservice:

Expertise in Customisatie

In het hart van Jac Hensen Amersfoort ligt onze onwrikbare toewijding aan personalisatie en maatwerk. Voor ons is elk individu een uniek canvas, met zijn eigen nuances en verhalen. We geloven dat kleding een expressie moet zijn van deze individualiteit. Daarom werkt ons team van ervaren kleermakers nauwgezet en gedetailleerd om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk, van een eenvoudig overhemd tot een compleet pak, de persoonlijkheid en wensen van de drager weerspiegelt.

Informele en Formele Kleding

In de wereld van mannenmode is diversiteit essentieel. Bij Jac Hensen Amersfoort hebben we ervoor gezorgd dat onze collectie deze diversiteit in zijn volle glorie viert. Of het nu gaat om een informele brunch met vrienden of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, onze stijlen zijn ontworpen om indruk te maken. Onze collectie omvat zowel tijdloze klassiekers als moderne interpretaties, zodat u altijd de perfecte balans tussen comfort en klasse kunt vinden.

Mode voor Iedereen - Langere Stijlen en Plus Maten

Mode moet voor iedereen zijn, ongeacht hun grootte of lichaamsbouw. Met dit ethos hebben we bij Jac Hensen Amersfoort speciale secties gewijd aan kleding voor langere mannen en diegenen die plus maten dragen. Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het vinden van de juiste pasvorm en daarom hebben we ons ingezet om mode te creëren die zowel stijlvol als comfortabel is, speciaal voor u ontworpen.

Hartelijk welkom in Jac Hensen, Amersfoort!

Winkelen bij Jac Hensen Amersfoort is meer dan alleen kleding kopen; het is een beleving. Onze winkel straalt een mix uit van modern design en klassieke elegantie, waarbij elke hoek is ontworpen om u een rijke winkelervaring te bieden. Terwijl ons personeel u voorziet van professioneel en vriendelijk advies, kunt u ontspannen en genieten van de sfeer, misschien onder het genot van een verfrissend drankje.

Expertise en de Geschiedenis Achter Onze Lijn

Elk kledingstuk dat we aanbieden, is doordrenkt van geschiedenis en vakmanschap. Bij Jac Hensen Amersfoort vieren we het erfgoed van mannenmode, waarbij we traditionele technieken combineren met hedendaagse stijlen. Wanneer u een stuk van onze collectie kiest, draagt u niet alleen een kledingstuk, maar wordt u ook deel van een rijk verhaal dat generaties overspant.

U bent van harte welkom bij Jac Hensen, Amersfoort

Stap binnen in de wereld van Jac Hensen Amersfoort en ontdek een ruimte waar mode en passie samenkomen. Hier wordt u niet alleen getrakteerd op een uitgebreide collectie, maar ook op een ervaring die u helpt om uw eigen unieke stijl te vinden en te uiten. Of u nu de laatste hand legt aan uw trouwpak of gewoon op zoek bent naar dagelijkse essentials, wij staan klaar om u te begeleiden op uw mode-reis. Bezoek ons en laat u inspireren door de wereld van Jac Hensen Amersfoort.