€35.- korting b.b.v. €150.-, gebruik code JHMODEWEKEN201 in uw winkelwagen >

PostNL heeft aangegeven dat bestellingen naar België vertraging op zullen lopen. Uw pakket zal langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.

Kledingwinkel Amersfoort


Beste klant, onze kledingwinkels hanteren tijdelijk aangepaste openingstijden vanwege het Coronavirus

Adresgegevens:
Langestraat 114
3811 AK Amersfoort
033-463 3990

Openingstijden
Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 11:00 - 18:00 uur
Woensdag: 11:00 - 18:00 uur
Donderdag: 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 11:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

1,5 meter afstand | Deurbeleid (max. 3 pers.) | Geen hand-op-hand contact | Extra hygiëne | Beperkingen bij het opmeten

Koopzondagen (voorlopig gesloten)

 

Voorzieningen
Rolstoelvriendelijk: Ja
Klanten toilet: Ja
Gasten Wi-Fi: Ja
Afdelingen
Casual wear
Formal wear
Trouwpakken
Maatpakken

Herenmode in Amersfoort

Onze eerste Jac Hensen winkel is al sinds 1977 gevestigd in Amersfoort. Jac Hensen Amersfoort is de grootste vestiging en bestaat uit 1500m2 en is opgedeeld in twee verdiepingen. Iedere man kan hier terecht voor een mooie nieuwe outfit! Zo heeft Jac Hensen Amersfoort op de begane grond een mooie en ruime casual afdeling. Hier vind je naast de private labels van Jac Hensen, zoals Hensen, Nils en Lion, ook de bekende merken. Merken zoals Scotch & Soda, Anerkjendt en Manual Ritz zijn een mooie aanvulling op onze grote collectie aan mannenmode. Ook is op deze casual afdeling een apart gedeelte voor de grote en/of lange mannen. Jac Hensen Amersfoort is gespecialiseerd op het gebied van extra grote- en extra lengtematen. Iets waar wij veel mannen blij mee maken en waar wij trots op zijn!

Op de eerste verdieping vind je onze formal afdeling. Hier kun je terecht voor een mooi kostuum, ook kun je bij Jac Hensen Amersfoort terecht voor maatwerk. Daarnaast heeft Jac Hensen Amersfoort een mooie trouwafdeling! Maak een afspraak en onze medewerkers maken de tijd voor je vrij om samen een compleet trouwkostuum samen te stellen.

De Jac Hensen Amersfoort koopzondag is een extra dag om gezellig te komen shoppen. Jac Hensen Amersfoort is bijna iedere zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Andere winkels in de stad zijn ook geopend, waardoor er een gezellige sfeer hangt. De Jac Hensen Amersfoort koopzondag is een mooie gelegenheid om jouw mooiste items te scoren!