Voordeelweken: Stapel korting tot 20%

Herenkleding Veenendaal


Openingstijden Jac Hensen Veenendaal

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:30 - 18:00 uur
Woensdag: 09:30 - 18:00 uur
Donderdag: 09:30 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:30 - 21:00 uur
Zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Zondag:  Gesloten

Speciale openingstijden Jac Hensen Veenendaal

29 maart Goede Vrijdag 9:30 tot 18:00
31 maart Eerste Paasdag Gesloten
1 april Tweede Paasdag Gesloten
24 april Extra koopavond Geopend tot 21:30
27 april Koningsdag Normale openingstijden
5 mei Bevrijdingsdag Gesloten
9 mei Hemelvaart 12:00 -17:00
19 mei Eerste Pinksterdag Gesloten
20 mei Tweede Pinksterdag 12:00 tot 17:00


"Zeg hallo tegen Cedric, onze enthousiaste bedrijfsleider in de prachtige vestiging van Veenendaal. Samen met zijn team is de rekensom simpel: de beste kleding + tevreden klanten = een uitzonderlijke ervaring! Wat je reden voor een bezoek ook is, zijn toegewijde team van modespecialisten heeft maar één doel: jou een topervaring en het 'wow'-gevoel bezorgen. Ben je nieuwsgierig geworden? Dan verwelkomen we je graag in onze winkel in Veenendaal!"


Faciliteiten

✓ Rolstoeltoegankelijk

✓ Wi-Fi

✓ Koffie & Thee

✓ Watertappunt

Specialiteiten

✓ Maatwerk

✓ Trouwafdeling

✓ Lengtematen

✓ Grote maten


Kledingmerken Jac Hensen Veenendaal

Dstrezzed VeenendaalDstrezzed Veenendaal
Hensen VeenendaalHensen Veenendaal
Jac Hensen Veenendaal Jac Hensen Veenendaal

Contact Jac Hensen Veenendaal

Adres Jac Hensen Veenendaal: Scheepjeshof 4-12, 3901CV, Veenendaal
Telefoonnummer Jac Hensen Veenendaal: 0318 - 501190
E-mailadres Jac Hensen klantenservice: klantenservice@jachensen.nl

Expert in Gepersonaliseerde Oplossingen

Bij Jac Hensen Veenendaal geloven we sterk in de kracht van maatwerk. Ieder individu, met zijn eigen unieke persoonlijkheid en stijl, verdient kleding die als een tweede huid aanvoelt. Onze ervaren kleermakers combineren traditionele technieken met moderne inzichten om elk kledingstuk precies op maat te maken. Zo garanderen wij dat elke outfit niet alleen comfortabel zit, maar ook de unieke persoonlijkheid van de drager accentueert.

Informele en Bedrijfsmatige Ensemble

De moderne man beweegt zich tussen verschillende werelden, van ontspannen weekenduitjes tot belangrijke zakelijke bijeenkomsten. Bij Jac Hensen Veenendaal hebben we daarom een collectie samengesteld die even dynamisch is als zijn levensstijl. Onze rekken bevatten alles van relaxte, stijlvolle weekendkleding tot scherpe, formele zakelijke outfits. De variëteit in stoffen, kleuren en snitten zorgt ervoor dat u voor elke gelegenheid en stemming een passende outfit kunt vinden.

Universele Mode - Extra Stijllengtes en Plus-Sizes

Mode kent geen grenzen en dat geldt ook voor maat en vorm. Bij Jac Hensen Veenendaal hebben we ons gecommitteerd aan een inclusieve benadering van mode. Onze uitgebreide collectie, die zowel extra lengtes als plus-sizes omvat, garandeert dat elke man, ongeacht zijn lichaamstype, een stijlvolle en flatterende outfit kan vinden. Bovendien staan onze experts klaar om advies te geven over de beste pasvorm en stijl voor elke lichaamsvorm.

Hartelijke groeten vanuit Jac Hensen, Veenendaal

Bij ons is de klant koning. Zodra u onze winkel in Veenendaal binnenstapt, ervaart u een sfeer van hartelijkheid en gastvrijheid. Ons ervaren team heet u welkom, biedt u een drankje aan en staat klaar om u te begeleiden door onze uitgebreide collecties, rekening houdend met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Voor ons is winkelen bij Jac Hensen niet alleen een transactie, maar een volledige beleving.

Deskundigheid en de Oorsprong van Onze Stukken

Mode gaat niet alleen over het uiterlijk, maar ook over het verhaal achter elk kledingstuk. Bij Jac Hensen Veenendaal zijn we trots op de herkomst en het vakmanschap van onze producten. Elk item is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail, kwaliteitsmaterialen en vakmanschap. We delen graag de achtergronden en verhalen van onze stukken, zodat u niet alleen een kledingstuk koopt, maar ook de rijke traditie en het vakmanschap waardeert dat erin is verwerkt.

Wees onze gast bij Jac Hensen in Veenendaal

Uw reis naar de perfecte outfit begint bij Jac Hensen in Veenendaal. Wij nodigen u uit om uzelf te laten onderdompelen in een wereld van stijl, comfort en vakmanschap. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van stoffen en stijlen tot het vinden van de perfecte pasvorm. Winkelen bij ons is meer dan alleen kleding kopen; het is een ontdekking van persoonlijke expressie en elegantie. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!