Black Friday stapelkorting: 15% bij 2 en 20% bij 3+ items
Alleen deze week: 20% korting op alle overhemden

Olymp


OLYMP
 

De beste kwaliteit sinds 1951 
Het Duitse merk Olymp is opgericht in 1951 door Eugen Bezner. Het merk staat vanaf het begin bekend om de kwaliteit van de gebruikte materialen en de bijzondere aandacht voor details. De producten worden met zorg onderhouden door Olymp, deze zorgvuldige aandacht zorgt voor de beste kwaliteit herenkleding. Olymp is hét merk voor overhemden voor mannen op Europees niveau! Dit is ook met name door de goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Olymp, casual en zakelijk 
De collectie Olymp overhemden zijn altijd volgens de laatste trends. Ideaal dus voor de moderne man! Daarnaast zijn de Olymp overhemden zowel casual als zakelijk te dragen. Combineer een strijkvrij uni Olymp overhemd met een colbert of volledig kostuum en je bent klaar voor je werkdag op kantoor. Draag je hetzelfde Olymp overhemd op een jeans, dan ben je casual gekleed voor bijvoorbeeld het weekend. 

Olymp overhemden zijn beschikbaar in verschillende kleuren en soms met een mooie subtiele print. De Olymp overhemden hebben altijd een rustige kleur en zijn daardoor altijd goed te combineren met de rest van jouw outfit. Tevens is een Olymp overhemd gemakkelijk in onderhoud. De Olymp overhemden zijn namelijk strijkarm of zelfs strijkvrij. Dit betekent dat er vrijwel geen strijkbout aan te pas hoeft te komen!

Pasvorm Olymp overhemden 
De Olymp overhemden hebben verschillende pasvormen, zoals slim fit en modern fit. Een Olymp modern fit is de meest populaire pasvorm van dit merk, bijna ieder Olymp overhemd heeft deze pasvorm. Een Olymp modern fit is gelijk aan de standaard modern fit die bij ons gehanteerd wordt. Op zoek naar een Olymp modern fit overhemd? Dan zit je bij Jac Hensen zeker goed!

 

Olymp body fit
Level 5 by Olymp is onderdeel van het merk Olymp. De Olymp level 5 body fit overhemden zijn enorm getailleerd en zijn speciaal voor de superslanke man. Dit zorgt ervoor dat de overhemden perfect om het lichaam aansluiten. Jij als zelfverzekerde en modebewuste man weet hoe je je moet kleden in één van de Olymp level 5 body fit overhemden.