Voordeelweken: Stapel korting tot 20%

PEPE JEANS
 

Stoer en comfortabel 
Pepe Jeans heeft altijd een ruime collectie aan herenkleding. De items van Pepe Jeans zijn stoer, comfortabel en zijn altijd volgens de trends van het seizoen! Het merk Pepe Jeans werd opgericht in 1973 door de broers Nitin, Arun en Milan Shah. Oorspronkelijk verkochten zij hun spijkerbroeken aan hun klanten via een kraampje op Portobello Road in Londen. Al snel groeide dit uit tot een succes, Pepe Jeans is zelfs een van de grootste jeansmerken ter wereld!

Meer dan alleen jeans 
Hoewel Pepe Jeans eerst begon met enkel het verkopen van spijkerbroeken, bestaat de collectie van het merk nu uit meerdere stijlvolle items. Een Pepe Jeans overhemd, trui of vest? De collectie zit er vol mee! Ook het Pepe Jeans t-shirt is een populair item in de collectie. Combineer een Pepe Jeans t-shirt met print eens met een leuk vest of kies juist voor een Pepe Jeans overhemd, zo creëer je een geheel nieuwe look!

De basisprincipes zijn na al die jaren altijd gebleven; hoogwaardige jeans kleding met een goede pasvorm voor de zelfverzekerde en trendy man.

Pepe Jeans bij Jac Hensen 
Jac Hensen heeft een ruime collectie van Pepe Jeans! Een Pepe Jeans overhemd of een Pepe Jeans t-shirt? Wij hebben het in de collectie! Laat zien hoe zelfverzekerd en trendy jij bent en kies voor Pepe Jeans! Ieder seizoen wisselt de Pepe Jeans collectie waardoor je altijd zeker weet dat de items die je koopt, stuk voor stuk van deze tijd zijn! Bij Jac Hensen zijn alle items scherp geprijsd!