Meepakkers korting tot 50%

Petrol


PETROL INDUSTRIES
 

Denim & vintage
Petrol Industries staat bekend om haar grote denimcollectie. Er zijn veel verschillende jeans die allemaal een verschillende fit hebben. Maar als je de perfecte jeans hebt gevonden, wil je natuurlijk wel dat hij goed zit! Daarom heeft Petrol Industries veel mooie leren riemen ontworpen. Deze riemen staan stoer bij je jeans en zorgen er ook nog eens voor dat de jeans niet afzakt! Een Petrol riem heeft over het algemeen een vintage look en wordt naarmate je de riem draagt alleen maar mooier! Dit komt doordat elke Petrol riem gemaakt is van 100% leer. Zo weet je zeker dat de riem lang meegaat! 

Legend by Petrol
 Legend by Petrol is een lijn van Petrol Industries. De collectie van Legend by Petrol bestaat uit stoere items die allemaal een vintage uitstraling hebben. Als jij graag stoere en authentieke outfits draagt, dan past een Legend by Petrol riem daar perfect bij! Elke Legend by Petrol riem is daarnaast te herkennen aan de mooie robuuste gesp. 

Petrol riemen online
 Bij Jac Hensen kun je gemakkelijk en snel jouw favoriete Petrol riemen online bestellen! Petrol Industries heeft een uitgebreide collectie riemen en Jac Hensen heeft de mooiste voor jou geselecteerd! Elke Petrol riem kun je stuk voor stuk combineren met je favoriete jeans! Jac Hensen maakt het jou gemakkelijk om Petrol riemen online te kopen! Bij elke riem is namelijk aangegeven hoe breed hij is en je kunt snel je maat selecteren. Om erachter te komen wat jouw maat is, moet je vanaf het tweede gaatje tot aan de gesp meten. Dan zit je precies goed!